Οι 6 πολλοί αναμενόμενοι εκπαιδευτές Yeezy του 2019

τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη Yeezy βελτιώνουν και η συνεργασία Adidas του Kanye είναι πολύ πιο δημοφιλής από ποτέ. Τι ταξίδι για εμάς sneakerheads με μια φαινομενικά απεριόριστη προσφορά περιορισμένων υποδημάτων και αμφιλεγόμενων σχεδίων. Παρά τους haters, η Kanye West δημιούργησε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα. Μόνο πέρυσι, οι εκπαιδευτές της Yeezy είδαν μια τεράστια αύξηση 600% στις πωλήσεις!

Αυτή η εξαιρετική ανάπτυξη δεν φαίνεται να επιβραδύνει οποτεδήποτε σύντομα. Στην πραγματικότητα, το 2019 θα μπορούσε να είναι ένα άλλο έτος ρεκόρ για την ετικέτα. Πολλά στυλ έχουν ήδη διαρρεύσει, πολλά από τα οποία είναι μεταξύ των πιο αναμενόμενων εκπαιδευτών της χρονιάς. Εδώ ρίχνουμε μια ματιά σε 6 από αυτά, όλοι θεωρούνται ότι ξεκινούν αυτή την άνοιξη/το καλοκαίρι.

Yeezy βελτιώστε 350 V2 πηλό

Οι διαρροές εικόνες εμφανίστηκαν πρόσφατα για αυτή την “ειδική απελευθέρωση”. που δίνει μια πλούσια ματιά στο περίεργο χρωματισμό. Δεν είναι όλοι πεπεισμένοι, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά με αυτά τα πολύ πιο ζωντανά στυλ. Μια σκιά των κοραλλιών χτυπά τα πάντα στο βλέμμα από την μεσαία σόλα σε κορδόνια και καρτέλα τακούνι.

Yeezy βελτιώστε 700 αδράνεια

Είναι δύσκολο να μην περάσετε μερικά λεπτά στο Instagram πριν συναντήσετε εικόνες της «αδράνειας». Τι να μην αγαπάς για αυτή τη σιωπηρή σκιά και αυτές τις ζωντανές επιτυχίες του χρώματος στη μεσαία σόλα; Φαίνεται ότι αυτά είναι γενικά αγαπημένα, οπότε μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από το χάος όταν τελικά ξεκινήσουν.

Yeezy βελτιώνει 350 V2 Hyper Space

Ακριβώς όπως και ο «πηλός», αυτό το Yeezy έχει χαρακτηριστεί ως «ειδική απελευθέρωση». Αυτό φέρνει στο μυαλό ένα εξαιρετικά περιορισμένο απόθεμα και εξωφρενικές τιμές μεταπωλείων. Αυτό θα ήταν απογοητευτικό, καθώς αυτό το χρώμα φαίνεται ιδιαίτερα μοναδικό. Μια σκιά πράσινου εκτείνεται σε όλη την άνω, παρόμοια με το «αλάτι», και αυτό είναι ένα άλλο 350 για να διαθέτει μια διαφανή λωρίδα.

Yeezy βελτιώστε 700 V2 μαύρο

Όταν οι εικόνες διαρρέουν για πρώτη φορά για αυτά, σχεδόν έσπασαν το Διαδίκτυο. Είναι σχεδόν ασυνήθιστο δεδομένης της ζήτησης για τριπλά μαύρα υποδήματα. Ένα τέτοιο μυστικό χρώμα θα ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή για την σειρά 700; Πρόκειται για ένα μοντέλο V2 που υποδεικνύει 3M αντανακλαστικό υλικό φέρνει μια μεταλλική λάμψη στο πάνω μέρος. Οι ασημένιες προθέσεις δίνουν επίσης ιδιαίτερη αντίθεση με αυτή την υπερμεγέθη μεσαία σόλα.

Yeezy Βελτιώστε 350 V3

Η Kanye West παραμένει σφιχτά σε αυτό το νέο μοντέλο και η Adidas δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τόσο πολύ ως ημερομηνία κυκλοφορίας. Προς το παρόν, θα πρέπει να κάνετε make με mock-ups όπως αυτά παραπάνω. Ενώ υπάρχουν πολλές εικασίες (και άφθονη πρόβλεψη), κανείς δεν ξέρει πόσο ριζοσπαστικά θα είναι αυτό το νέο σχέδιο. Ας το παραδεχτούμε, όμως, θα είναι δύσκολο να βελτιωθεί η εντυπωσιακή σιλουέτα V2.

Yeezy βελτιώστε 700 αλάτι

Όταν κοιτάζετε πίσω στους πρώτους Yeezy Colourways για να φτάσετε στην αρχή κάθε έτους, ήταν πάντα μεταξύ των ταχύτερων να πουλήσουν. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση για το αλάτι Yeezy 700 – ένα στυλ που πιστεύεται ότι περιορίζεται σε μόλις 7.000 ζευγάρια σε ολόκληρη την Adidas Eu. Ευτυχώς, οι Raffles είναι τώρα ζωντανές καθώς αυτές θα ξεκινήσουν μέσω λιανοπωλητών κοινοπραξίας.

Για πολύ περισσότερες ενημερώσεις και απελευθέρωση πληροφοριών σχετικά με αυτούς τους αναμενόμενους εκπαιδευτές Yeezy, φροντίστε να κατεβάσετε την εφαρμογή Sole Vendor. Μπορείτε να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις και να είστε οι πρώτοι που θα ακούσετε για σημαντικές αποδόσεις και για το Breaking News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *