Το αδιάλειπτο X Nike LeBron 17 “Περισσότερο από έναν αθλητή” στοχεύει στην ενδυνάμωση

μετά την απελευθέρωση του Collab της Πολεμικής Αεροπορίας 1 νωρίτερα αυτό το έτος, το εικονίδιο μπάσκετ LeBron James έχει επανενωθεί με το Swoosh για να εισαγάγει το αδιάκοπο X Nike LeBron 17 “Περισσότερο από έναν αθλητή”. Συμπληρώστε με ιδιόμορφες λεπτομέρειες, σύγχρονες τόνους και αποκλειστική τεχνολογία, αυτό το παπούτσι στοχεύει στην ενδυνάμωση των αθλητών παντού.

Ντυμένος με την ίδια χρωματιστή με την προαναφερθείσα AF1, το ηλεκτρικό μπλε άνω μέρος αντιπαραβάλλεται με μαύρες προθέσεις και λευκές σόλες. Η μανσέτα του αστραγάλου θυμίζει ένα στέμμα που προσφέρει ένα νεύμα στο καθεστώς “King James” του LeBron, ενώ τα κορδόνια δεν έρχονται με ένα, αλλά δύο εναλλάξιμους φρουρούς δαντέλας. Με ένα μπλε και ένα λευκό φρουρό, και οι δύο διακοσμημένοι με κέντημα “περισσότερο από έναν αθλητή” σλόγκαν, εξαρτάται από εσάς ποιο χρώμα δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε εντελώς για να εκθέσετε τον αρχικό σχεδιασμό δαντέλας.

Εικόνα μέσω Nike
Εξοπλισμένη με τη μονάδα Air της Nike που προσφέρει αναπήδηση και άνεση, η μεσαία σόλα είναι κατασκευασμένη από ένα εξαιρετικά ειδικό ύφασμα που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε-με τα εξατομικευμένα sharpies του πακέτου-και τρίβετε όταν βαρεθείτε. Εμπνευσμένο από την τάση του LeBron να βγει στο γήπεδο με γραφή επιβεβαιώσεις στα πάνινα παπούτσια του, μπορείτε να πάρετε τόσο δημιουργικό όσο σας αρέσει με αυτό το ζευγάρι.

Παραμένοντας σε ευθυγράμμιση με το υπόλοιπο παπούτσι, το λογότυπο της Nike Swoosh στο πλάι φαίνεται σαν να έχει σχεδιαστεί προσωπικά από το εμπορικό σήμα, υιοθετώντας μια τραχιά και έτοιμη εμφάνιση σε αντίθεση με το συνηθισμένο δομημένο σχέδιο του.

Το αδιάκοπο X Nike LeBron 17 “Περισσότερο από έναν αθλητή” πρόκειται να πέσει στο Webstore Nike την Ημέρα των Χριστουγέννων – 25 Δεκεμβρίου. Εάν είστε ανεμιστήρας μπάσκετ, η φήμη έχει ότι ο LeBron θα φορέσει αυτές τις ευχάριστες κρέπες όταν παίρνει το γήπεδο για να παίξει εναντίον των La Clippers την ημέρα των Χριστουγέννων, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα!

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *