Πιάσε μια ματιά στο Air Jordan 6 “UNC”

Το “UNC” ή το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας έχει διακοσμήσει πολλές διαφορετικές σιλουέτες της Air Jordan κατά τη διάρκεια των ετών, τιμώντας το πανεπιστήμιο όπου ο Michael Jordan έπαιξε πολύ για πρώτη φορά ανταγωνιστική Μπάσκετ στο πρωτάθλημα του. Ο πιο πρόσφατος σχεδιασμός για να χειριστεί το Colourway είναι το Air Jordan 6 που εισήχθη για πρώτη φορά το 1991. Αναπτύχθηκε από κανένα άλλο από τον Tinker Hatfield, το AJ6 επηρεάστηκε από το γερμανικό αθλητικό όχημα του MJ εκείνη τη στιγμή, καθώς και μια σύγχρονη εμφάνιση που δεν είχε δει προηγουμένως.

Γρήγορα μπροστά μέχρι σήμερα, καθώς και το AJ6 εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετικά αγαπημένη σιλουέτα που έχει παίξει σε πολλές εταιρικές σχέσεις υψηλής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια των ετών. Κατασκευασμένο σε λευκό, ανοιχτό μπλε καθώς και ναυτικό, ο σχεδιασμός φαίνεται πολύ καλύτερος από ποτέ εδώ, καθώς είμαστε σίγουροι ότι πολλά sneakerheads θα θέλουν να πάρουν τα χέρια τους σε αυτά!

Εικόνα μέσω Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από δερμάτινο δέρμα καθώς και συνθετικά υλικά για μια σύγχρονη αισθητική, με το branding εδώ να διατηρείται στο ελάχιστο, αντί να αφήνει τη σιλουέτα να κάνει όλη την ομιλία. Το φημισμένο λογότυπο Jumpman της Jordan Brand είναι κεντημένο στις καρτέλες της γλώσσας, ενώ έχουμε ένα ακόμη λογότυπο της Ιορδανίας ραμμένο στα τακούνια. Η ημιδιαφανής πλαστική γλώσσα είναι επίσης μια ουσιαστική λειτουργία εδώ, μαζί με τις κλειδαριές μπλε δαντέλας. Όλα αυτά κάθεται πάνω από μια μεσαία σόλα πολλαπλών στρώσεων που κρύβει ένα ορατό σύστημα Nike Air κάτω από τα τακούνια.

Εάν θέλετε να προσθέσετε τη συλλογή σας στο Air Jordan 6 “UNC”, τότε υπάρχουν φήμες για το ζευγάρι που απελευθερώνεται στις αρχές του επόμενου έτους, αν και δεν έχουμε τίποτα που έχει τεθεί σε πέτρα ακόμα. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα νέα, καθώς και ενημερώσεις όπως αποκαλύπτονται καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε τη συλλογή Summertime 2022 της Jordan Brand!

Εικόνα μέσω Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *