Μια πιο προσεκτική ματιά στη συνεργασία Carhartt WIP X Nike

μετά από μήνες με μήνες αναμονής, αναμονής και πολύ περισσότερη αναμονή, τελικά εξετάζουμε πιο προσεκτικά τη συνεργασία Carhartt Wip X Nike και εμείς Πέρα από το Hyped! Επισήμως αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αυτή η εταιρική σχέση είναι μια ανάγκη για COP για οποιαδήποτε συλλογή παπουτσιών.

Περιλαμβάνοντας τέσσερις σιλουέτες, συμπεριλαμβανομένης της Πολεμικής Αεροπορίας 1, της Air Force 1 Low Utility, του Air Max 95, και του Vandal High Supreme, όλα τα μοντέλα δανείζονται από τις τραχιά προσφορές ενδυμάτων της ετικέτας εργασίας και κατασκευάζονται από καμβά πάπιας. Βαμμένο σε μια σειρά από γήινες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου, καφέ και camo, αυτή η συλλογή είναι καλύτερη για τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες. Επιπλέον, η λεπτομέρεια 3M δείχνει ότι θα δείτε ακόμα και στο σκοτάδι.

Ρυθμίστε να ξεκινήσετε στις 6 Δεκεμβρίου, ενημερώστε μας ποιο μοντέλο Carhartt Wip X Nike θα περάσετε στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, το Supreme X Nike Air Max 95 βρίσκεται στον ορίζοντα!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Εικόνες μέσω sneakernews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *