Θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αύριο το άσπρο X Nike Air Max 97 ‘Black;

Με την απελευθέρωση του λευκού X Nike Air Max 97 ‘Wolf Gray’ επιβεβαίωσε για αύριο, οι sneakerheads έχουν μείνει αναρωτιούνται πότε θα πέσει το «μαύρο» χρώμα και τώρα οι πηγές δείχνουν μια απελευθέρωση πολύ σύντομα!

Βαμμένο σε ένα μυστικό μαύρο σε όλο το πάνω του, ένα εντυπωσιακό λευκό swoosh είναι παρόν κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων, ενώ ένα τολμηρό πορτοκαλί έμπλαστρο προμηθεύει το παπούτσι με μια όμορφα αντιπαραβαλλόμενη εμφάνιση. Κάτω κάτω, το πάνινο παπούτσι μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεσαία σόλα με αέρα και να στρογγυλοποιήσει τα πράγματα, το branding “air” και το off-white verbiage ολοκληρώνει την αποικοδομημένη αισθητική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, το άσπρο X Nike Air Max 97 ‘Black’ θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεκινήσει αύριο. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για αποκλειστική από τις ΗΠΑ, με μια ευρύτερη ευρωπαϊκή ημερομηνία κυκλοφορίας που έρχεται σύντομα. Ίσως η Nike σχεδιάζει να απελευθερώσει περιορισμένα ζεύγη μέσω του Crafty Scratch αποκαλύπτει σύστημα – μόνο ο χρόνος θα πει, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Σε σχετικές ειδήσεις, ρίξτε μια σε βάθος ματιά στο Off-White X Nike Air Force 1 ‘Black’!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε το ρεύμα στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *