Γιατί το Sacai είναι τόσο προωθημένο;

Εάν ζητήσετε από οποιοδήποτε είδος sneakerhead, ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία του 2019 του 2019, το 90% πιθανότατα θα κρατήσει το Sacai X Nike, ενώ το 10% είναι απλά ψέματα. Ωστόσο, υποστηρίζει το ερώτημα: Γιατί ακριβώς είναι αυτό το εμπορικό σήμα τόσο προωθημένο καθώς και ποιος είναι ο εγκέφαλος πίσω από όλα; Εάν ζητάτε τις ακριβείς ακριβώς ερωτήσεις, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Εικόνα μέσω Akira Yamada
Ιδρύθηκε είκοσι χρόνια πίσω το 1999, το Sacai είναι το πνευματικό τέκνο της chitose abe. Έχοντας εκπαιδευτεί προηγουμένως με την Comme des Garçons ως κόπτη μοτίβου κάτω από το Rei Kawakubo καθώς και αργότερα ως μέλος της ομάδας στυλ της Junya Watanabe, ο Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας εφάρμοσε αργότερα στοιχεία και των δύο ετικετών για να παράγει τη δική του πρωτοποριακή αισθητική που όλοι μας καταλαβαίνουν Εκτός από την αγάπη, κερδίζοντας τον έπαινο της από τους Karl Lagerfeld, Suzy Menkes, καθώς και την Άννα Wintour.

Φημισμένος για τη δημιουργία ανδροειδών κομμάτια, το στυλ της Abe περιλαμβάνει τη λήψη δύο προϊόντων ενδυμάτων καθώς και την ενσωμάτωσή τους σε ένα για να δημιουργήσει ένα ποσό που είναι υψηλότερο από τα μέρη του. Αυτή η μοναδική προοπτική κέρδισε τις συνεργασίες της από τους γίγαντες της αγοράς, όπως το North Face, το Hender Scheme, καθώς και το σχεδιασμό θραυσμάτων. Παρουσιάστηκε επίσης το ενδιαφέρον μιας συγκεκριμένης εταιρείας με έδρα το Όρεγκον.

Εικόνα μέσω Nike
Σε αντίθεση με την εξέχουσα πεποίθηση, η πρώτη ομάδα του Abe με τη Nike ήταν πραγματικά πίσω το 2015, όταν συνδέθηκε με το τμήμα Nikelab, ελέγχοντας το εκτεταμένο αρχείο αθλητικών ειδών καθώς και τα κομμάτια για τη σύγχρονη εποχή. Τα κυριότερα σημεία της ποικιλίας περιλαμβάνουν σακάκια, sweatsuits, καθώς και εργαλεία που ήταν διακοσμημένα με θηλυκή πινελιά, πασπαλισμένα με διακοσμητικά, κορδόνια, καθώς και υλικά ψαριών που πραγματικά θολώνουν τη γραμμή μεταξύ αθλητικών ειδών καθώς και υψηλής μόδας.

Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτή την συνεργασία χωρίς να συζητήσουμε το εξαιρετικά πολυπόθητο Sacai X Nikelab Air Max 90. Προσφέρεται σε τρία χρώματα, το παπούτσι εγχύθηκε με Foamposite DNA καθώς και επαναπροσδιορισμένο με ένα μοναδικό στυλ ολίσθησης, τιμώντας τα θέματα της έκφρασης καθώς και η ευελιξία της κίνησης που βασίζεται ο Sacai. Ενώ η χειριστή της, το AM90 έφυγε σίγουρα από την αγορά, κανείς δεν ήταν μάλλον έτοιμος για αυτό που ήρθε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Εικόνα μέσω Notre
Όταν οι εικόνες του Sacai x Nike Blazer Mid, καθώς και το Sacai X Nike Ldwaffle άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές του έτους, όλοι μας καταλάβαμε ότι το παιχνίδι του πάνινα παπούτσια επρόκειτο να τροποποιηθεί δραστικά. Λαμβάνοντας το πρότυπο αποδόμησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, η Abe κοίταξε τα πρώτα χρόνια της μάρκας της για έμπνευση. Λαμβάνοντας δύο παραδοσιακές σιλουέτες Swoosh, ενσωμάτωσε τόσο για να παράγει κάτι που δεν έμοιαζε με τίποτα εκεί έξω, με τον πρώην χειρισμό του σακάκι καθώς και το dunk, καθώς και το τελευταίο αναβαθμίζοντας πλήρως τη σύντομη ημερήσια διάσπαση όσο και τη σύντηξη LDV.

Από τις γλώσσες όλη η μέθοδος μέχρι τα midsoles, ό, τι διπλασιάστηκε καθώς και στοιβάζονται, δημιουργώντας μια εμφάνιση που είναι τόσο μοναδική όσο παίρνει. Ενώ οι sneakerheads έσπευσαν να απορρίψουν το στυλ στην αρχή, οι άνθρωποι σιγά -σιγά, εντούτοις, σίγουρα άρχισαν να θαυμάζουν τη μεγιστοποιητική εμφάνιση καθώς και τα συγκρούσματα χρώματα. Ήταν σύντομα προφανές ότι η Abe είχε δημιουργήσει ένα αριστούργημα που ονομάστηκε “Pablo Picasso of Sneakers”.

Εικόνα μέσω Sacai
Μετά από έναν τόνο καθυστερήσεων καθώς και πίσω πίσω, το τελευταίο Sacai X Nike Blazer Mid πρόκειται να εισαγάγει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο «μαύρο» καθώς και τα «λευκά» χρώματα. Για οποιοδήποτε είδος άλλου collab, μια καθυστέρηση αυτού του μεγέθους θα είχε ενεργοποιήσει τη διαφημιστική εκστρατεία για να μειώσει όλη τη μέθοδο στο μηδέν, ωστόσο η chitose abe κατανοεί ακριβώς αυτό που κάνει. Σε μια συνέντευξη με τις επιχειρήσεις της μόδας, εξήγησε: “Οι συλλογές μου βασίζονται αποκλειστικά στα καινοτόμα ένστικτά μου. Ίσως είμαι ιδεαλιστής, ωστόσο είμαι σταθερός πιστός ότι αν δημιουργείτε καλά σχεδιασμένα προϊόντα με το σωστό κόστος που αυτό Η επιχείρησή σας προορίζεται να ανθίσει. ” Εκτός από αυτό συνέβη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για να δούμε τι θα ακολουθήσει για το Sacai X Nike, ωστόσο ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι θα πέσει κάτω στα βιβλία ιστορίας ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες sneaker που έγιναν ποτέ. Κάποιος που πιστεύει έξω από το κουτί καθώς και ζιγκ όταν όλοι οι άλλοι zags, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο προωθημένο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *