Ρίξτε μια ιδιαίτερη ματιά στα πάνινα παπούτσια και τα πράγματα Nike Air Max Tailwind IV

Το sneakersnstuff nike air max tailwind IV είναι μια κόλαση ενός πάνινο παπούτσι. Ερχόμενοι με μια αφθονία υλικών, ένα συνδυασμό χρωμάτων παπαρούνας, καθώς και να σηματοδοτεί ένα ορόσημο στην ιστορία της σιλουέτας, αυτό το παπούτσι είναι για τους λάτρεις του sneaker.

Ξεκινώντας από το χρώμα, η αντίθεση μεταξύ της άνω και της μεσαίας σόλας είναι κάτι που θέτει αυτό το παπούτσι εκτός από τα υπόλοιπα. Με μια «απόχρωση Colbalt» στο πάνω μέρος, αυτό είναι ισορροπία με τα χτυπήματα πανιών στην τοποθέτηση μαζί, καθώς και ισχυρές κίτρινες πινελιές στο κολάρο, swoosh καθώς και γλώσσα. Σε αντίθεση με την εντελώς μαύρη μοναδική μονάδα, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι η επιτομή της νύχτας καθώς και η μέρα.

Επίσης, με ένα εύκαμπτο δέρμα στο καπάκι του δακτύλου, τα μακρινά σουέτ στα πλαϊνά πάνελ, τα κλωστοϋφαντουργικά μέρη, καθώς και την επέκταση του αφρού στις ραφές, το σήμα Swoosh καθώς και οι Σουηδοί ντόπιοι .

Ξεκινώντας αποκλειστικά στο Sneakersnstuff από τις 19 Σεπτεμβρίου καθώς και στο λιανικό εμπόριο σε £ 155, δεν θέλετε να χάσετε αυτό το Nike Air Max Tailwind IV. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και κυκλοφορίες από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *