Το πακέτο Nike “Valentine’s Day” 2021 πέφτει αυτή την εβδομάδα!

Όπως είναι στον αέρα αυτή τη σεζόν, καθώς η Nike αποκαλύπτει το πακέτο της “Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου” για το 2021. Απελευθέρωση σε δύο στάδια, η συλλογή είναι το καλύτερο ζευγάρι για οποιοδήποτε είδος ζευγαριού, καθώς και εδώ είναι ό, τι απαιτείτε ξέρω!

Το κλοτσιές όλων είναι δύο ζευγάρια της Πολεμικής Αεροπορίας 1. Η πρώτη, κατανοητή ως “αγάπη για όλους”, δουλεύει σε μια τραγανή λευκή δερμάτινη βάση με γράμματα που μοιάζουν με ζελέ που γεμίζονται στις πλευρικές και μεσαίες πλευρικές πλευρές σε παστέλ ροζ. Η δεύτερη, η “Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου”, είναι πολύ πιο υποβαθμισμένη σε σύγκριση, με μια μόνο κόκκινη καρδιά κατά μήκος της φτέρνας που είναι διακοσμημένο με ένα λεπτό swoosh στο κέντρο. Αυτό περιγράφεται λεπτομερώς με ένα ανοιχτό γκρι χρώμα για πρόσθετο βάθος.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Λίγες μέρες αργότερα, οι sneakerheads θα αντιμετωπίζονται τόσο σε μια Πολεμική Αεροπορία 1 όσο και σε ένα Air Max 90. Και οι δύο είναι κατασκευασμένες από ένα Ultra Premium δέρμα καθώς και το κτίριο σουέτ καθώς και ζωγραφισμένα σε μια πολύ ροζ καθώς και λευκή παλέτα. Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για κανένα από αυτά τα πάνινα παπούτσια χωρίς να αναφέρετε το μήνυμα τέχνασμα που είναι κρυμμένο στη γλώσσα – υπενθυμίζοντας σας για αυτές τις υπέροχες παλιές μέρες όταν χρησιμοποιήσατε να περάσετε σημειώσεις στη νεολαία σας αγαπημένη.

Τα δύο πρώτα ζευγάρια του πακέτου Nike “Valentine’s Day” 2021 θα παρουσιαστούν στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ οι άλλες δύο θα μειωθούν δύο ημέρες αργότερα στις 6 Φεβρουαρίου. Ας καταλάβουμε σε ποιο ζευγάρι πέφτετε όπως με το μεγαλύτερο μέρος, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Nike Air Force 1 “Popcorn” είναι το πλησιέστερο που θα φτάσετε στον κινηματογράφο!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *