6 από τους μεγαλύτερους και τελευταίους εκπαιδευτές Air Max

Είτε είστε βετεράνος στο παιχνίδι πάνινα παπούτσια είτε νέος σε ολόκληρη τη διαφημιστική εκστρατεία του εκπαιδευτή, τίποτα δεν χτυπά έναν εκπαιδευτή Air Max. Από τα εικονικά στυλ της δεκαετίας του ’90 στα πιο σύγχρονα υβρίδια, υπάρχει κάτι για αυτό το διαχρονικό εύρος.

Εδώ ρίχνουμε μια ματιά σε 6 νέες κυκλοφορίες Air Max – μερικά από τα αγαπημένα μας της σεζόν. Όπως πάντα, κρατήστε το κλειδωμένο στο @thesolesupplier για να παραμείνετε μπροστά από όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες.

Nike Air Max BW/ 97 Black | Διατίθεται στο Footpatrol

Διαφορετικά γνωστό ως Air Max 97/BW ‘Haematite’, μια λαμπερή ιριδίζουσα λάμψη φέρνει ακόμα περισσότερη προσοχή σε αυτόν τον μοναδικό εκπαιδευτή. Μια ιδανική επιλογή για τις σκοτεινές νύχτες του χειμώνα, είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι τα μεγέθη εξακολουθούν να κάθονται από αυτή την πρόωρη εκτόξευση.

Nike συντονισμένο 1/air max 97 Obsidian πράσινο | Διατίθεται στο Foot Locker UK

Ένας άλλος από τους νέους υβριδικούς εκπαιδευτές αυτής της εβδομάδας φτάνει στο πλαίσιο του πακέτου “Discover Your Air”. Η funky χρήση του Crimson Green κάνει αυτά τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Ένα σύνολο κορδονιών σχοινιού και κλασικού branding Nike ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Nike Air Max 97 Steelers | Διατίθεται στο JD Sports

Ο Wiz Khalifa τραγούδησε γι ‘αυτό, μια αμερικανική ομάδα ποδοσφαίρου αθλητίζει τα ίδια χρώματα και τώρα που ο επικός συνδυασμός φτάνει στο Air Max 97. μαύρο και κίτρινο! Αυτός ο εκπαιδευτής είναι ένα θέαμα που βλέπει και σίγουρα ένα από τα πιο καυτά AM97 της αυτής της σεζόν;!

Nike Air VaporMax 95 Slate | Διατίθεται στο Nike UK

Τα υβριδικά υποδήματα δεν είναι πιο εντυπωσιακά από αυτό. Όταν η Nike αποφάσισε να προσθέσει μια μεσαία σόλα VaporMax κάτω από ένα Air Max 95, δεν ήταν όλοι πεπεισμένοι. Αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ λιγότερο τρελό από ό, τι θα περίμενε κανείς. Αυτή η χρωματιστή «σχιστόλιθου» ξεχωρίζει χάρη στη σκιά του ηλεκτρικού μπλε στη μονάδα αέρα.

Nike Air VaporMax Plus Platinum | Διατίθεται στο τέλος. είδη ένδυσης

Μια δροσερή μετάβαση των παγωμένων διαυγών σε γκρι χαρακτηριστικά στη φούσκα vapormax αυτής της χοντρής σιλουέτας. Αρκετά άλλα είναι διαθέσιμα στο τέλος. ρούχα, αλλά αυτή η επιλογή είναι μακράν το καθαρότερο.

Nike VaporMax Flyknit 2.0 Λευκό | Διατίθεται στο τέλος. είδη ένδυσης

Εάν προτιμάτε την αρχική αισθητική VaporMax, τότε μην κοιτάξετε περισσότερο από αυτή τη χιονισμένη λευκή παράδοση. Ένα παρόμοιο στυλ ήταν γρήγορο να sellout, οπότε μην εκπλαγείτε όταν αυτή η τελευταία έκδοση δεν κολλήσει για πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *