Εδώ είναι τα 8 ειδικά πάνινα παπούτσια αυτού του μήνα να μην χάσετε

να είστε προετοιμασμένοι για έναν ακόμη ταραχώδη μήνα που ο Ιούλιος διαμορφώνεται όσο είναι σχεδόν τόσο τρελός όσο ο Ιούνιος! Βεβαίως, δεν υπάρχουν κυκλοφορίες Yeezy οποτεδήποτε σύντομα, ωστόσο, μόνο από τη στιγμή που η Kanye παίρνει ένα διάλειμμα δεν συνεπάγεται ότι οι ειδικές απελευθερώσεις αφορά μια στάση. Μακριά από αυτό, καθώς οι μεγάλες σταγόνες είναι διατεταγμένες από τη Nike, καθώς και ο Pharrell Williams πρόκειται να επαναλάβει τη συνεργασία του με την Adidas!

Ρίξτε μια ματιά στο ζεστό του μήνα, καθώς και να το κρατήσετε κλειδωμένο σε @thesolerestocks για πολύ περισσότερα νέα καθώς και ειδοποιήσεις!

Nike Air Max 720 Obj Desert Ore

Ο Odell Beckham νεώτερος δεν έχει ολοκληρωθεί με τη μοναδική συνεργασία του μαζί με τη Nike. Αυτή τη φορά, επιλέγει κάτι λιγότερο πολύχρωμο. Το δεύτερο αέρα MAX 720 OBJ αθλητικές μαλακές αποχρώσεις πάνω από ένα κρύσταλλο απομακρύνει την μεσαία σόλα. Αυτά πιστεύεται ότι εισάγονται οποτεδήποτε σύντομα!

 Nike Air Force 1 Λευκό χαμηλού τύπου

Σε μια θάλασσα απεριόρισης Πολεμικής Αεροπορίας 1 Colourways, τι κάνει το «χαμηλό τύπο» τόσο μοναδικό;! Για αρχάριους, αυτό το ζεύγος συγχωνεύει διαφανή προσαρμογή μαζί με το Premium Leather. Άλλες λεπτομέρειες τεχνολογίας περιλαμβάνουν ένα χοντροκομμένο λουράκι καθώς και υφή μπλε γλώσσα! Αυτά αναμένεται να πωλούν συμμορφώνονται με την έναρξη της επόμενης εβδομάδας!

Nike Air Max 270 React Hyper Jade

Αυτό το χρώμα “Hyper Jade” δεν είναι το μόνο 270 αντιδρούν ακόμα για να εισαγάγουν τον Ιούνιο. Πολλά περισσότερα στυλ έρχονται τόσο για τους άνδρες όσο και για τα κορίτσια. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά, ένα κυματιστό στυλ με πολλά καλοκαιρινά έκκληση! Προσέξτε για αυτά όταν προσγειώνονται την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Sacai x Nike LDV Waffle

UPDATE: Τώρα καθυστερεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, αυτό συμμορφώνεται με όσο η παράξενη συλλογή που έχει υποστεί την υποτιθέμενη θα δει όχι λιγότερο από τρεις χρωματισμούς που θα ζουν. Αυτό περιλαμβάνει το ζευγάρι “White Gray”, ένα παπούτσι που κάνει ήδη τους γύρους στο Instagram. Η ανησυχία είναι, θα είστε σε θέση να αστυνομεύσετε χωρίς να πληρώσετε μεταπώληση;! Πιστεύεται ότι εισάγονται την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Φόβος του Θεού X Nike Air Skylon II ελαφρύ οστό

Μετά από αυτό που μοιάζει με μια αιωνιότητα από όταν οι προκαταρκτικές εικόνες διαρρέουν, το «ελαφρύ οστό» χειρίζεται τον Skylon του Jerry Lorenzo θα εμφανιστεί τελικά στη Nike UK. Αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό εισήγαγο που συμβαίνει στις 18 Ιουλίου! Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει νωρίς σε μερικούς ευρωπαίους εμπόρους, αυτοί ήταν γρήγοροι να πετάξουν από τα ράφια. Ας ελπίσουμε ότι αυτά δεν είναι τόσο περιορισμένα όταν εμφανίζονται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Nike Air Max 1 ‘Σκίτσο στο ράφι’

Αυτό το νεότερο αφιέρωμα στο έργο του σχεδιαστή Nike Tinker Hatfield γιορτάζει τα πρώτα του σκίτσα του Air Max 1. Μεταφέρουμε πίσω στο σημείο όπου όλα άρχισαν, και τα δύο ζευγάρια στο πακέτο είναι ένα σημαντικό στοιχείο συλλέκτη. Οι Raffles θα μεταβούν στο διαδίκτυο σύντομα, καθώς αυτά τα επίσημα έπληξαν τα ράφια το Σάββατο, 20 Ιουλίου.

Pharrell x Adidas Solar Hu Glide

Είναι ακόμα επαλήθευση, ωστόσο, ορισμένες πηγές προτείνουν μια απελευθέρωση για τη νεότερη συλλογή Adidas του Pharrell. Τέσσερα στυλ του Solar Hu έρχονται σύντομα από ένα ζευγάρι «τριπλό μαύρο» μέχρι το καλοκαίρι-έτοιμο ‘κρέμα’ colourway. Μείνετε κολλημένοι σε @thesolerestocks για επίσημες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς περνούν.

Ιορδανία 1 Υψηλή OG Defiant White Black

Εάν εκτιμάτε τα ξεχωριστά υποδήματα, δεν παίρνει πολύ πιο περίεργο από τον κύριο Ιορδανία αυτού του μήνα 1. Στην πρώτη ματιά μπορεί να φανεί φυσιολογική, ωστόσο το παραδοσιακό swoosh στο πλευρικό τοίχωμα φαίνεται να εξαφανίζεται δυναμικά, αφήνοντας φθαρμένη κόκκινη ραφή. Παρουσιάζοντας το Σάββατο 27 Ιουλίου αυτά είναι το ιδανικό τέλος σε ένα μήνα Mayhem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *