Το OAMC x Adidas Type-O6 επαναπροσδιορίζει πλήρως τη σειρά ZX

Οι τρεις λωρίδες πηγαίνουν όλα έξω με τη γραμμή ZX αυτή τη σεζόν. Με τη σειρά A-ZX να είναι ισχυρότερη από ποτέ, τώρα έχουν επανενωθεί με τον Luke Meier για το OAMC X Adidas Type-O6. Πρώτα προεπισκόπηση σε όλη τη διαδρομή τον Ιανουάριο κατά τη διάρκεια της επίδειξης διαδρόμου Fall/Winter 2020 της ετικέτας, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Εικόνα μέσω adidas
Δίνοντας την απροσδιόριστη πλήρη ανακατασκευή από το έδαφος, ο τύπος-O6 είναι διαθέσιμος σε τέσσερις χρωματισμούς, όπως “άμμο”, “Olive Drab”, “Dust White” και “Black”. Υιοθετώντας την υπογραφή της υπογραφής της επωνυμίας, το καθένα γίνεται με δερμάτινο δέρμα σε όλη, την παχιά τριών λωρίδων κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων, μια υπερμεγέθη καρτέλα τακούνι και φυσικά ένα σύστημα διακοπής εναλλαγής που το καθιστά τόσο σκληρό όσο ποτέ.

Κάτω από κάτω, θα επαναπροσδιορίσετε τη μεσαία σόλα στρέψης που γίνεται σε μια σειρά από λοβούς που μοιάζουν με αέρα, και δεν θα ήταν ένα παπούτσι OAMC χωρίς την τεχνική verbiage που είναι χαραγμένη στο μέτωπο.

Εικόνα μέσω adidas
Ξεκινώντας στις 11 Νοεμβρίου, το OAMC X Adidas Originals Type-O6 μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό κανενός ότι αυτή η συλλογή είναι όμορφη φωτιά. Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή είναι η αγαπημένη σας και σε σχετικές ειδήσεις, το BAPE X αήττητο x adidas zx 8000 συνεχίζει το θρυλικό collab!

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *