Εδώ είναι όταν μπορείτε να COP του Air Jordan 1 High OG “Dark Mocha”

Χωρίς σκιά αμφιβολίας, το Air Jordan 1 High OG “Dark Mocha” είναι ένα από τα πιο συζητημένα Colourways AJ1 του 2020. Δημοφιλή για την εκπληκτική γήινη παλέτα του και είναι η αισθητική εμπνευσμένη από τον Travis Scott, μετά από μήνες διαρροών και teasers, έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εμπιστευμένο σε τίποτα άλλο από τα καλύτερα υλικά, αυτό το Air Jordan 1 λειτουργεί σε μια καθαρή λευκή βάση. Η μαύρη δερμάτινη επένδυση χαρίζει το σύστημα κορδονιών και το κουτί των δακτύλων, ενώ η φτέρνα ντυθεί με βουτυρώδη ομαλή σουέτ που βυθίζεται σε μια τολμηρή καφέ απόχρωση.

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz
Το διάσημο φτερωτό μοτίβο μπάσκετ του Michael Jordan είναι κατακλυσμένο από τον αστράγαλο για την κλασική εμφάνιση που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε και ενώ δεν θα βρείτε καμία αντίστροφη επωνυμία εδώ, θα βρείτε ένα ζευγάρι swooshes Nike που γλιστρούν χαριτωμένα σε όλη την πλευρική και Μεσαία πλαϊνά πάνελ, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Χρειάζεστε το Nike Air Jordan 1 High OG “Dark Mocha” στην προσωπική σας συλλογή; Στη συνέχεια, σημειώστε τα ημερολόγιά σας, καθώς τελικά πέφτουν αργότερα φέτος στις 21 Νοεμβρίου! Ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping, και σε σχετικές ειδήσεις, μοιάζει με το Air Jordan 12 “Gold Gold” έχει καθυστερήσει!

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *