Το Nike React Aspect 55 “Enigma Stone” είναι τώρα μόλις £ 47 στο Nike UK!

Εάν μπορείτε μόνο να πάρει αστυνομικό ένα από την τεράστια πώληση της Nike της μαύρης Παρασκευής της Nike, βεβαιωθείτε ότι είναι η Nike React Aspect 55 “Enigma Stone”. Ένα από τα καθαρότερα χρώματα RE55 που έχουμε δώσει τα μάτια σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι τώρα μόλις £ 47 με τον κωδικό Bright30 στο ταμείο!

£ 115.00 £ 47.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Ένα μάθημα στο φουτουριστικό σχέδιο πάνινα παπούτσια, το “Enigma Stone” είναι κατασκευασμένο από μια σειρά ημι-μεταβατικών πάνελ καθώς και ζωγραφισμένα σε ένα εύκαμπτο “τεράστιο γκρι” χρωματικό σχέδιο. Οι αποχρώσεις “Celestine Blue” κατεβαίνουν στο σύστημα με το παπουτσιό, ενώ θα ανακαλύψετε επίσης μια παύλα κόκκινου γύρω από τους αστραγάλους της πτυχής React 55 για την τέλεια αντίθεση.

Κάτω από κάτω, υπάρχει ένα εξαιρετικά άνετο σύστημα αφρού αντίδρασης για το μαξιλάρι που είναι πραγματικά εκτός των διαγραμμάτων, καθώς και η ολοκλήρωση όλων είναι ένα μαύρο, χαμηλό slung nike swoosh που πυροβολεί στην πλευρική πλευρά, ολοκληρώνοντας το εικονικό σχέδιο.

£ 115.00 £ 47.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό Bright30 στο checkout αυτή τη στιγμή στον αστυνομικό The Nike React Aspect 55 “Enigma Stone” για £ 47! Ας καταλάβουμε αν χειριστείτε για να εξασφαλίσετε ένα ζευγάρι, καθώς και ενώ είστε εδώ, εδώ είναι 30 τρελά πάνινα παπούτσια, καθώς και κλέφτες ρούχων που δεν μπορείτε να χάσετε την πώληση της Nike 30% της μαύρης Παρασκευής!

£ 115.00 £ 47.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *