Ο Kim K εξηγεί την έμπνευση πίσω από τη λάμψη στο Dark Yeezys

Glow in the Dark Yeezys σύντομα θα είναι ένα πράγμα – τι ώρα να είναι ζωντανός;! Τα νέα ήρθαν από τον ίδιο τον άνθρωπο, τον Kanye West καθώς μοιράστηκε μερικές εικόνες με τα εκατομμύρια των οπαδών του Twitter.

Ένα ‘Volt’ και ‘Orange’ Colourway φαίνεται να είναι στις κάρτες, γεμάτη με μια ιριδίζουσα λάμψη. Σίγουρα αυτό πρέπει να είναι το πιο περίεργο Yeezy Boost 350 V2 ακόμα;! Εάν αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να εμπνεύσει ένα τέτοιο σχέδιο, ο Kim Kardashian αποκάλυψε όλα με μια συνέχεια στη θέση του συζύγου της:

“Διασκεδαστικό γεγονός- δωροί βόρεια για να φορέσω το βούτυρο 350 του λέγοντας ότι λάμπουν στο σκοτάδι. ανησυχείτε ότι θα τα φτιάξω. “;

Έτσι, φαίνεται ότι έχουμε Βορειοδυτικά να ευχαριστήσουμε για το τι θα μπορούσε να είναι το πιο μοναδικό μοντέλο Yeezy ακόμα. Δεδομένου ότι θα πέσει πιθανότατα κάτω από μια καταιγίδα με παιδιά, θα μπορούσε το μοντέλο να φτάσει επίσης σε κατώτερα μεγέθη;! Ο Kanye παραμένει σφιχτός για τώρα, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς οι πληροφορίες απελευθέρωσης είναι πιθανό να έρθουν οποτεδήποτε.

Διαφορετικά, ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο μήνα των εκδόσεων Yeezy, καθώς και οι δύο Wave Runner 700 και 350 V2 ‘Cream White’ πάρτε αποκατασταθεί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *