Οι αποκλειστικές εικόνες του αναβάτη στυλ Puma “Ride On”

χειρίσαμε στον αστυνομικό ένα ζευγάρι από τον ολοκαίνουργιο αναβάτη στυλ Puma πριν από την απελευθέρωσή του στις 7 Δεκεμβρίου. Το να πέφτει ως μέρος του νέου πακέτου “Ride On”, ο αναβάτης στυλ κάθεται μαζί με τον μελλοντικό αναβάτη καθώς και με τον γρήγορο αναβάτη για να παράγει ένα τρίο που είναι ένα αδειοδοτημένο COP.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αρχικά αναπτύχθηκε πίσω στη δεκαετία του ’80, αυτό το παπούτσι κυκλοφόρησε πρώτα ως ένας εξαιρετικά τεχνικός εκπαιδευτής. Κατασκευασμένο για ταχύτητα καθώς και ανθεκτικότητα, ώστε να μπορέσουν οι δρομείς να βγουν στους δρόμους αντί για την πίστα, καθώς και κάθε λεπτομέρεια αναπτύσσεται πλήρως με γνώμονα. Παρέχει μια σύγχρονη ενημέρωση με μια παχύτερη σόλα, πολύ πιο εξορθολογισμένη σιλουέτα, καθώς και λεπτομερή λογότυπα, μια νοσταλγική vintage vibe έρχεται ευγένεια των φωτεινών χρωμάτων καθώς και ισχυρές τόνους.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εξοπλισμένο με μαξιλάρι υπογραφής της Puma που σας κρατά άνετα, η μεσαία σόλα αφρού σε αυτά τα καλούπια ζευγαριών γύρω από το πόδι σας για να σας κρατήσει σταθερό και ασφαλές. Το πέλμα με υφή με το bobbly είναι παρόμοιο με το τρέξιμο των κηλίδων καθώς και με τη βελτιστοποιημένη πρόσφυση, οπότε όταν τρέχετε στο πεζοδρόμιο, έχετε άμεση πρόσφυση.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

United με το σύνθημά του ‘Ride on’, αυτό το πακέτο Puma σας ωθεί στο νέο σας προσωπικό καλύτερο. Παρέχοντας σας όλα τα εργαλεία που απαιτείτε να έχετε απολύτως το τρέξιμό σας, δεν θα έχετε κανένα λόγο να μην ξεκινήσετε για εκείνη την Κυριακή Jog με αυτά στη συλλογή σας. Ωστόσο, ποιοι γελάμε, αυτοί οι δρομείς είναι πραγματικά ιδανικοί για αυτές τις τεμπέληδες ημέρες. Απλά ζευγαρώστε με μερικά μανικετό denim ή παχιά joggers.

Διατίθεται για να μετακινηθεί στις 7 Δεκεμβρίου έως το μέγεθος; Το Ηνωμένο Βασίλειο, ο νέος αναβάτης στυλ Puma είναι μια προσθήκη στο shoedrobe σας. Ευπροσάρμοστο, άνετο καθώς και ρετρό, χτυπάνε κάθε κουτί.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *