Αφήστε το να χιονίσει με το Utility “White” της Nike Air Force 1 LV8

αν ονειρεύεστε ένα λευκό Χριστούγεννα, τότε το Utility της Nike Air Force 1 LV8 “White” είναι το τέλειο πάνινο παπούτσι για να το ξεκινήσει. Δίνοντας την κλασική ανακατασκευή της δεκαετίας του ’80, η τραγανή χρωματιστή έχει διατηρηθεί, αλλά έχει αντιμετωπιστεί με μια σύγχρονη συστροφή που είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει τους οπαδούς Swoosh τόσο παλιούς όσο και νέους.

Εμπιστευμένο σε δερμάτινο δέρμα πλήρους κόκκου, το “λευκό” είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Μια καρτέλα έλξης χαρίζει τη φτέρνα για πρόσθετη ευκολία, ενώ η ασπρόμαυρη λωρίδα έδειξε τη γλώσσα, δίνοντας εκτός λευκού vibes. Κατά μήκος του πλευρικού δακτύλου, θα βρείτε ένα μικροσκοπικό λογότυπο “Nike Air” σε μαύρο μαύρο, και ακριβώς δίπλα σε αυτό είναι ένα κομμάτι swoosh που οδηγεί σε μια αποδυναμική αισθητική που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αν σκεφτήκατε ότι ήταν εκπληκτικό, περιμένετε μέχρι να στραφούν τα φώτα όταν διαπιστώσετε ότι το σήμα Swoosh και Heel είναι πραγματικά εγχυμένο με αντανακλαστικό υλικό, ώστε να μπορείτε να κάμπτετε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τιμές σε μόλις £ 85, κάντε τα Χριστούγεννα κάποιου επιπλέον ξεχωριστό με το βοηθητικό πρόγραμμα Nike Air Force 1 LV8 “White”! Εάν τοποθετήσετε την αγορά σας πριν από αύριο, μπορείτε να το πάρετε μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, οπότε σταματήστε αυτό που κάνετε και αστυνομικός τώρα!

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *