Το Nike Air Max 1 είναι πίσω σε δύο ολοκαίνουργιες παραλλαγές OG!

Το Nike Air Max 1 είναι γρήγορα ένα από τα πιο σημαντικά πάνινα παπούτσια όλων των εποχών, περίοδος. Αναπτύχθηκε από το θρυλικό Tinker Hatfield το 1987 ως την πρώτη Silhouette Air Max, το ζευγάρι κατέχει μια ειδική τοποθεσία στις καρδιές πολλών sneakerheads σε όλο τον κόσμο, καθώς και αυτό περιλαμβάνει καλύτερα εδώ στον μοναδικό προμηθευτή.

Είτε πρόκειται για την αβίαστα καθαρή σιλουέτα, την ιστορική σημασία, είτε για τα υλικά υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας, το Air Max 1 είναι απλώς αναμφισβήτητα ξεχωριστό. Ενώ υπήρξε μια σοβαρή έλλειψη απελευθερώσεων AM1 από αργά, ευτυχώς η Nike μόλις αποκάλυψε δύο ολοκαίνουργιες χρωματίσεις OG του σχεδίου που θα είναι σύντομα στη μέθοδο.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Ορίστε να εισαγάγει στο “Magma Orange” καθώς και στο “Hunter Green”, το Air Max 1 φαίνεται πολύ καλύτερο από ποτέ, με το κίνητρο από το “University Red OG” του 1987. Το ίδιο ακριβώς μοτίβο αποκλεισμού χρωμάτων χρησιμοποιείται καθ ‘όλη τη διάρκεια, επισημαίνοντας όλα τα αιώνια χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Το φημισμένο λογότυπο SWOOSH της Nike είναι παρόν σε κάθε πλευρά, ενώ το πάνω μέρος χρησιμοποιεί το Supple Suede καθώς και ταιριάζει μαζί για μια ματιά στο Razor. Κάτω από τα πόδια, το σύστημα μεσαίας σόλας λευκού καουτσούκ κρύβει το θρυλικό ορατό σύστημα Air Max που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε αυτή τη σιλουέτα.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Εάν αγαπάτε αυτά τα OG Nike Air Max 1 απελευθερώνει όσο και εμείς, τα μεγάλα νέα είναι ότι και τα δύο ζευγάρια πρόκειται να πάρουν μια παγκόσμια απελευθέρωση αργότερα αυτό το μήνα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα νέα, καθώς και βασικές ενημερώσεις, καθώς και ενώ είστε εδώ επιθεωρήστε ακριβώς πώς να πάρετε τα χέρια σας στο off-λευκό X Air Jordan 4 “Ισιά”!

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *