Το Adidas Ultra Boost ‘Scarlet’ επηρεάζεται από τη βροχή στην πόλη

ενώ η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει τη συλλογή Adidas Ultra Boost έχει πεθάνει αργά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εξακολουθούν να είναι μερικά από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια σήμερα το παιχνίδι. Τώρα, οι τρεις λωρίδες έχουν απελευθερώσει ένα ολοκαίνουργιο χρώμα που σίγουρα θα σας τραγουδήσει στη βροχή!

Ονομάστηκε «Scarlet», αυτή η ειδική έκδοση UB επηρεάζεται από τη βροχή στην πόλη. Διαθέτοντας ένα πλήρες επάνω μέρος Primeknit που είναι τυπωμένο με ένα φαινόμενο bokeh, είναι σαν να ψάχνετε με ένα γυάλινο παράθυρο σε μια βροχή που βρέθηκε με μητρόπολη. Η υπογραφή τριών λωρίδων χτυπάει το πλευρικό και μεσαίο κλουβί, ζωγραφισμένο σε μια κλίση που ξεθωριάζει από ένα εντυπωσιακό κόκκινο σε ένα κίτρινο καναρίνι.

Καθώς περνάτε προς τα κάτω, θα ανακαλύψετε μια πλήρη ώθηση μεσαία σόλα για άνεση που γίνεται για μητροπολιτικούς εξερευνητές, καθώς και μια ανθεκτική ηπειρωτική καουτσούκ που εγχύθηκε με την εξωτερική σόλα, παρέχοντας sneakerheads με την καλύτερη ισορροπία μεταξύ μαξιλαριού καθώς και έλξης.

Αυτή τη στιγμή, το Adidas Ultra Boost «Scarlet» προσφέρεται μόνο στην Κίνα, ωστόσο μια ευρύτερη απελευθέρωση αναμένεται να μειώσει οποιοδήποτε είδος ημέρας τώρα. Παρόλο που δεν είναι απολύτως ένα θέμα που θέλετε να πιστέψετε ιδιαίτερα κατά τους καυτές καλοκαιρινές μήνες, αυτά είναι, τα χέρια κάτω, μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα UB στην πρόσφατη μνήμη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *