Περισσότερες εικόνες διαρροή του δείγματος Yeezy 451

χωρίς σκιά αμφιβολίας, το Yeezy 451 είναι το πιο μυστηριώδες πάνινο παπούτσι που εργάστηκε ο Kanye. Πρώτα πειράζει στο Twitter σε όλη τη διαδρομή τον Αύγουστο του 2018, το αδιάκριτο παπούτσι έχει καθίσει στο στάδιο της έννοιας για σχεδόν δύο χρόνια και τώρα θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα από τα δείγματα που μπορεί να είναι ή όχι στο έργα.

Διαρροή από την Yeezy Mafia, το 451 είναι το πνευματικό τέκνο του θρυλικού σχεδιαστή υποδημάτων Steven Smith, ο οποίος επίσης εξυπηρετούσε άλλα εικονίδια όπως η Fury Reebok Instapump. Βλέποντας εδώ με ένα ανοιχτό γκρι πρωταρχικό άνω άνω, πέντε λωρίδες 3 μέτρων που τρέχουν στα πλευρικά και μέσια πλευρικά πάνελ, ενώ ένα μόνο μαύρο εγκεφαλικό επεισόδιο πυροβολεί κάθετα κάτω από το κέντρο του παπουτσιού με εντυπωσιακό τρόπο.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε την πολύ συζητημένη μεσαία σόλα Sharktooth που μπορεί να εγχυθεί με την Adidas να βελτιώσει την τεχνολογία και να το στρογγυλεύει όλα είναι μαύρη ταινία στο toebox που θυμίζει τη γραμμή Yeezy 700 Mnvn.

Ενώ ο σχεδιασμός του Laceless έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στην κοινότητα των πάνινα παπούτσια, η μαφία επιβεβαίωσε ότι θα πάρουμε την έκδοση του Adidas Yeezy 451, αν και δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πότε θα ήταν αυτό. Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για την επόμενη μεγάλη σιλουέτα του Ye και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στο Yeezy βελτιώστε το 380 “LMNTE”!

Εικόνα μέσω του Kanye West

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *