Ο Klekt απλώς ανανεώθηκε το site του, καθώς είναι πολύ καλύτερο από ποτέ

Klekt απλώς ανανεώθηκε το site του, καθώς είναι τώρα πολύ καλύτερο από ποτέ. Το αρχικό πάνινο παπούτσι της Ευρώπης καθώς και η αγορά streetwear, η Klekt έχει κάνει το πράγμα τους, επειδή το 2013, καθώς και ο ολοκαίνουργιος ιστότοπός τους, κάνουν να αρπάζουν τα προτιμώμενα πάνινα παπούτσια σας καθώς και τα streetwear τόσο απρόσκοπτα όσο παίρνει!

Σχεδιασμένο με βελτιωμένη λειτουργικότητα UI καθώς και UX, η διαδικασία αγοράς, η πώληση, καθώς και η αναζήτηση των Grails σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Παρέχοντας μια εξορθολογισμένη και αποτελεσματική εμπειρία, οι καταναλωτές διαθέτουν προσαρμοσμένες προτάσεις που βασίζονται στις προηγούμενες αναζητήσεις τους καθώς και στις αγορές, οπότε ό, τι είναι εξατομικευμένο μόνο για εσάς.

Αποστολή int’l

Αθλητικά

Εκτός από όλα αυτά, οι σελίδες προϊόντων έχουν αναβαθμιστεί πλήρως για να υποστηρίξουν διάφορες εικόνες για βελτιωμένη ορατότητα του προϊόντος. Επίσης, θα ανακαλύψετε έναν εκτεταμένο παγκόσμιο οδηγό μεγέθους, ώστε να μπορείτε να είστε αστυνομικός από οπουδήποτε στον κόσμο με μηδενικά προβλήματα. Σαν να μην ήταν αρκετό, μια νέα ταξινόμηση για τα συλλεκτικά έχει επίσης εισαχθεί επίσης!

“Η εισαγωγή της νέας πλατφόρμας Klekt σηματοδοτεί το πρώτο βήμα σε μια μακρά σειρά σχεδίων για εμάς ως εταιρεία φέτος”. Συζητά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Klekt Sally Scott. “Είμαι στην ευχάριστη θέση να εκθέσω τον ολοκαίνουργιο site μας στο Sneaker καθώς και στους λάτρεις των streetwear σε όλη την Ευρώπη. Μετά από μήνες δύσκολης δουλειάς, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε τόσο πολυάριθμα φανταστικά νέα χαρακτηριστικά στους πελάτες μας -τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές – Για να τους προσφέρουμε μια εξορθολογισμένη και προσαρμοσμένη εμπειρία, καθώς και την ελπίδα ότι θα απολαύσουν την ολοκαίνουργια εμπειρία τους στο Klekt. ”

Αποστολή int’l

Δρόμους

Λοιπόν, τι περιμένετε; Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε την εποχιακή σας περιστροφή είτε να ενεργοποιήσετε την ντουλάπα σας, η πρόσφατα ανανεωμένη τοποθεσία του Klekt είναι η καλύτερη θέση για να ξεκινήσετε! Ό, τι είναι αυθεντικό, καθώς και το Deadstock, ώστε να καταλαβαίνετε ότι είστε σε χέρια χωρίς κίνδυνο!

Αποστολή int’l

αξεσουάρ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *