Μια επίσημη ματιά στους αδέσποτους αρουραίους X New Balance 991 Collaboration

Κοιτάζοντας πίσω το παρελθόν έτος, η ετικέτα υποδημάτων Boston New Balance έδωσε στις μάζες ένα ολοκληρωμένο φάσμα λατρευτών αθλημάτων, με το φημισμένο NB991 στο προσκήνιο. Και λίγο πριν μετατραπούν στο νέο έτος, η New Balance έχει επανενωθεί με έναν από τους μακροπρόθεσμους συνεργάτες της για άλλη μια φορά για ένα νέο σχέδιο.

Το ντύσιμο του απροσδιόριστου σε δύο ελκυστικά χρωματιστά, οι αδέσποτοι αρουραίοι x New Balance 991 διαθέτουν μια σειρά αποχρώσεων που είναι εξοικειωμένοι με τους οπαδούς του πρώην σχεδιασμού του duo.

Εικόνα μέσω αδέσποτων αρουραίων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω αδέσποτων αρουραίων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ακολουθώντας το ίδιο χρωματικό σχήμα με τη νέα τους ισορροπία 574, 827 και 990v3, το πρώτο ζευγάρι βλέπει ένα μείγμα μωβ, καφέ, μαύρισμα, πράσινο και σκάψεων κίτρινου νέον. Το τελευταίο επιλέγει μια πιο μυστική εμφάνιση, με μια μαύρη βάση και αντίθετη γκρι και μοβ τόνες. Όσο για το χρησιμοποιούμενο υλικό, το Premium Leather και το Supple Suede αναλαμβάνουν κυρίως τα πάνελ, αν και οι ανακλαστικές λεπτομέρειες εμφανίζονται επίσης σε λιγότερο σημαντικές περιοχές. Οι συμβατικές λεπτομέρειες επωνυμίας NB παραμένουν σε ισχύ, συνοδευόμενες από πρόσθετες αποτυπώσεις αδέσποτων αρουραίων για την ολοκλήρωση του κοινού σχεδιασμού.

Ποιο ζευγάρι καλύπτεται από τους αδέσποτους αρουραίους x New Balance 991 συνεργασία; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για να μείνετε στο να γνωρίζετε όλες τις πιο πρόσφατες εκδόσεις New Balance. Σε παρόμοιες ειδήσεις, η συνεργασία Sneakersnstuff X New Balance 574 βρίσκεται στα έργα.

Εικόνα μέσω αδέσποτων αρουραίων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω αδέσποτων αρουραίων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *