Τα καλύτερα Stüssy Collabs μέχρι σήμερα

με πάνω από 40 χρόνια στο παιχνίδι, το Street και το Surfwear αποτυπώνουν το Stussy δεν ήταν ξένο για τη συνεργασία στα χρόνια του και για καλό λόγο. Τώρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα του Streetwear στον πλανήτη, ο Stussy έχει γίνει πολύ πέρα ​​από σεβαστά, αφήνοντας τις πόρτες του ανοιχτές για συνεργασίες με μια σειρά από μάρκες, καλλιτέχνες και ακόμη και μουσικούς.

Μόλις πρόσφατα, ο Stussy ένωσε τις δυνάμεις του με τους γίγαντες του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού Paris Saint-Germain, για να παράγει ένα σπιτικό υπογραφή για το παριζιάνικο ποδοσφαιρικό αποτύπωμα. Αυτή η συνεργασία μόνο αρχίζει να απεικονίζει τον μεγάλο πλούτο της συνεργατικής ιστορίας του Stussy με αναμενόμενους και απροσδόκητους συμμάχους.

Κάθε χρόνο, φαινομενικά αντιμετωπίζουμε μια σειρά συνεργασιών από το εμπορικό σήμα που γεννήθηκε στο LA, οπότε εδώ στο μοναδικό πωλητή πιστεύουμε ότι θα ανακαλύψαμε μερικά από τα αγαπημένα μας από τα προηγούμενα χρόνια. Από τις διάφορες συνδέσεις του με τα υποδήματα τεράστια Nike μέχρι τον εορτασμό του hip-hop και άλλων υποκουλτούρων, έχουμε επιλέξει μόνο το καλύτερο που εμφανίζεται παρακάτω.

Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Fossil

Το 2020, είδαμε τον Stussy να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Nike για μια νέα επανάληψη της σιλουέτας Spridon 2. Το ίδιο το Spiridon Cage 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως αθλητικό παπούτσι, αλλά αυτή η συνεργασία προσπάθησε να αναπνέει φρέσκια ζωή σε αυτό το ξεχασμένο κλασικό.

Το αποτέλεσμα ήταν μια αναζωογονημένη προσθήκη του τρόπου ζωής, πλήρης με ξυράφι και καλαίσθητα λογότυπα. Με την τεχνολογία Nike Zoom που εξελίχθηκε στην ίδρυσή της, το Stussy X Nike Spiridon 2 ήταν έτοιμο να προσφέρει τόσο άνεση όσο και στυλ στον χρήστη του, καθιστώντας το πιστοποιημένο κλασικό για τους λάτρεις του Streetwear σε όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι η πρώτη αλλά σίγουρα όχι η τελευταία από τις συνεργασίες της Nike X Stussy που θα δείτε σε αυτόν τον κατάλογο.

Εικόνα μέσω Repgod888
Stussy x Nike Air Force 1

Φτάνοντας αργότερα μέσα στο έτος μετά το αντίστοιχο του Spiridon 2, είδαμε το Stussy X Nike να ενώσουμε τις δυνάμεις του για να αναζωογονήσουμε έναν πιστοποιημένο μύθο. Η συνεργασία Stussy X Nike Air Force 1 προσπάθησε να ενισχύσει τους συνεργατικούς δεσμούς του duo, ενώ παράλληλα παρέχοντας στυλ πολυάριθμους sneakerheads δεν θα μπορούσε να περιμένει να πάρει τα χέρια τους. Φτάνοντας τόσο σε “απολιθωμένη πέτρα” όσο και σε “μαύρα” χρώματα, αυτό το AF1 αθλείται ένα ξεχωριστό υφαντό επάνω πάνω από το μονότονο στυλ επωνυμίας, ιδανικό για όσους επιλέγουν ελεγχόμενο και μινιμαλιστικό στυλ.

Εικόνα μέσω του Stussy/New Balance
Stussy x New Balance 990V4

Πίσω το 2017, η New Balance της Stussy X συνεργάστηκε για να παραδώσει μια ενημέρωση υψηλού προφίλ σε μία από τις πολλές φημισμένες σιλουέτες της μάρκας. Ενώ αυτή η συνεργασία μπορεί ακόμα να αγοραστεί για τις τιμές μεταπώλησης των ματιών, δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί πόσο πολύ περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία θα είχε συγκεντρωθεί εάν ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου κύματος δημοτικότητας της New Balance.

Το ίδιο το παπούτσι αγωνίζεται για ένα λευκό χρώμα βάσης, που πηγαίνει μαζί με εκλεπτυσμένες αποχρώσεις του μπεζ, κάνοντας αυτό το είδος του παπουτσιού που δεν θέλετε να φορέσετε όταν ο καιρός είναι κακός. Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνισή του, αυτό το παπούτσι μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για ένα ένθετο, που υποδηλώνει ότι η άνεση θεωρείται και παρέχεται στον φορέα του.

Εικόνα μέσω Grailed
Stussy x Supreme

Τι συμβαίνει όταν δύο από τις μεγαλύτερες μάρκες streetwear στον κόσμο συγκρούονται; Προφανώς, είναι αυτό το μπλουζάκι. Το 2010, το Stussy X Supreme ένωσε τις δυνάμεις για να παράγει ένα κομμάτι ιστορίας streetwear με αυτά τα Tees με περιορισμένη έκδοση. Το ίδιο το μπλουζάκι έγινε για να γιορτάσει την 30η επέτειο του Stussy και διαθέτει λογότυπο Box Subsignature του Supreme κατά μήκος του λογότυπου του Stussy, με γροθιά σε γραφική γραμματοσειρά.

Επιπλέον, βλέπουμε ένα γραφικό “skate σκληρό” από τη δεκαετία του ’80 που αντανακλά πίσω στις ρίζες του Supreme και του Stussy’s skateboarding. Nowadays, the tees are near impossible to cop, with the occasional piece only popping up on Grailed every so often. Πραγματικά ένα κομμάτι Grail για κάθε σημαντικό συλλέκτη.

Εικόνα μέσω του Stussy/Bape
Stussy x BAPE

Continuing with the theme of Stussy working together with other streetwear giants, we now see Stussy x BAPE. despite recently working together for a selection of trucker hats, Stussy & BAPE’s history as a duo dates all the way back to 2010, when they linked up to produce a capsule collection of collaborative goods. These pieces featured Stussy’s graphical and graffiti themed elements working alongside BAPE’s renowned camouflage.

Following this, the two brands also linked up again in 2013 to produce a G-Shock view alongside CASIO as well as a collection entitled “ILL COLLABORATION” that celebrated A Bathing Ape’s 20th anniversary. The standout piece from this collection was a black, red and cream varsity jacket that arrived complete with a co-brand BAPE ape logo alongside a Stussy dual-S on the chest.

Image through urban Industry
Stussy x A tribe Called Quest

To mark Stussy’s 35th anniversary in 2015, the brand chose to link up with no other than the legendary rap group A tribe Called Quest. The collab also celebrated Stussy’s 25 anniversary in new York City, the place which A tribe Called Quest call home. In the collection,Βλέπουμε μια σειρά σχεδίων που αποδίδουν φόρο τιμής στην ομάδα ραπ.

Τα κυριότερα σημεία της συλλογής περιλαμβάνουν μια επιλογή από μπλουζάκια με έντυπα γραφικά του κουαρτέτου hip-hop, με το λογότυπο του Stussy να εμφανίζεται ως σκηνικό. Άλλες προσθήκες βλέπουν το έργο τέχνης στούντιο από το άλμπουμ του ομίλου 1991 The Low End Theory. Αυτό το έργο τέχνης διαθέτει ένα δελεαστικό Afrocentric Design με αποχρώσεις κόκκινου και πράσινου που εργάζονται σε αντίθεση με το στρώμα βάσης.

Εικόνα μέσω του Stussy / Η κληρονομιά μας
Stussy x Η κληρονομιά μας

Ενώ αυτά τα δύο εμπορικά σήματα δεν μοιράζονται πολλά κοινά, δεν τους εμπόδισαν να δημιουργήσουν μια σειρά από εξαιρετικά περιζήτητα προϊόντα συνεργασίας. Το 2020, ο Stussy X η κληρονομιά μας συνεργάστηκε για να παράγει μια επιλογή από καλλιτεχνικές και σύγχρονες προσθήκες. Μέσα σε αυτή τη συλλογή, είδαμε hoodies, μπλουζάκια, ελαφριά σακάκια και πολλά άλλα, όλα φτάνουν με μια σειρά παιχνιδιάρικων λογότυπων και σχεδίων.

Επιπλέον, το δίδυμο συνεργάστηκε και πάλι στα τέλη του 2021 για να παράγει το Stussy X Workshop Range – μια επιλογή από λεπτές αναλήψεις για το σύγχρονο στυλ με αρχειακά υφάσματα και απροσδόκητες υφές που εμφανίζονται όλα.

Εάν σας ευχαριστήσει αυτό, φροντίστε να δείτε μερικά από τα παρόμοια κομμάτια μας παρακάτω!

Ο Ανώτατος Οδηγός μεγέθους Stussy
Τα πιο περίεργα υπέρτατα συνεργάτες και αντικείμενα που έγιναν ποτέ
Τι είναι τα ρούχα εργασίας;: Οδηγός για το στυλ εργασίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *