Μια πιο προσεκτική ματιά στο δισεκατομμυριούχο αγόρι club x n.e.r.d x adidas πρωτότυπα nmd hu

πίσω τον Ιούλιο, ο Pharrell Williams παρουσίασε μια Ιαπωνία – μόνο n.e.r.d x adidas πρωτότυπα NMD HU. Βαμμένο σε μια κρέμα και ροζ παλέτα, το πάνινο παπούτσι δεν ήταν τίποτα αν δεν είχε υποτιμηθεί. Τώρα, το skateboard p έχει πειράξει ακόμα ένα άλλο colourway και θα σας κάνει πράσινο με φθόνο.

Παραμένοντας αληθινά στην αρχική του μορφή χάρη στην κάλτσα, την ενίσχυση της μεσαίας βοήθειας και την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, αυτός ο νομάς είναι ζωγραφισμένος σε μια δασική πράσινη απόχρωση, με συμπληρωματικές κίτρινες επιτυχίες που κοστίζουν το N.E.R.D Branding και το Midsole Trail. Για να το στρογγυλεύσετε, το ριγέ σχοινί σχοινί δελεάζει όλα επάνω και ένα κόκκινο μοτίβο εγκεφάλου N.E.R.D είναι παρόν γύρω από την πλάτη για λίγο αντίθεση.

Διαθέσιμο τώρα, το N.E.R.D X ADIDAS Πρωτότυπες NMD HU, είναι αποκλειστική για το Billionaire Boys Club Flagship Store. Παρ ‘όλα αυτά, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ενώ βρίσκεστε εδώ, διαβάστε το κομμάτι μας στην ιστορία του Pharrell Williams X Adidas πρωτοτύπων NMD HU.

Εάν σκέφτεστε να κολλήσετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Adidas, φροντίστε να δείτε τις τελευταίες εδώ!

Εικόνες μέσω Sneakernews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *