Το πακέτο New Balance 991 “20th Anniversary” αποκαλύπτεται σε δύο χρώματα

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που τα sneakerheads κοιτάζουν μπροστά από τις προεξέχοντες συνεργασίες καθώς και την αναβίωση των θρυλικών σιλουέτων Πάρτε ως οποιοδήποτε είδος άλλων εκπαιδευτών περιορισμένης έκδοσης. Ορίστηκε πολύ σύντομα στις μάζες, η ετικέτα υποδημάτων που βασίζεται στη Βοστώνη New Balance γιορτάζει την 20ή επέτειο του εξέχοντος σχεδιασμού NB991 σε δύο θεαματικές χρωματικές διαδρομές: “Γη γκρι” καθώς και “σμάλτο μπλε”, και οι δύο εγγυούνται ότι θα σχεδιάσουν ένα σημαντικό επίπεδο δημοσιότητα.

Είναι δύσκολο να απορρίψουμε ότι ο σχεδιασμός του 992 ήταν δημοφιλής πέρυσι, ωστόσο ο χρόνος του για το 991 να πάρει το επίκεντρο φέτος. Flaunting A Made in UK Construction, αυτοί οι εκπαιδευτές γυμναστικής είναι εξαιρετικά κατασκευασμένοι από εξαιρετικά αναπνευστικά ταιριάζουν μαζί με υποβάθμιση, καθώς και επιπλωμένα με επικαλύψεις premium pigskin, γενικά φέρνουν ένα high-end sneaker vibe. Και οι δύο απολαμβάνουν θεαματικές νοσταλγικές γκρίζες αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν την αρχική του χρωματιστή όταν έκανε το μεγάλο ντεμπούτο του πριν από μερικά χρόνια, μια ανοιχτή καφετιά παλτά στην επιφάνεια, ενώ οι πιο σκοτεινές τόνους γκρίζας γης στα πάνελ που ταιριάζουν μαζί.

Ενώ οι λεπτομέρειες επωνυμίας σχετικά με το πρώτο ζευγάρι διατηρούν την παλέτα χρωμάτων του, το τελευταίο είναι διακοσμημένο με τόνους για μια ποπ αντίθεση σίγουρα να γυρίσει τα κεφάλια οπουδήποτε πηγαίνετε, αυτό περιλαμβάνει το λογότυπο “N” του αθλητικού γίγαντα στο πλαϊνό πάνελ, μέσα στη γλώσσα Ετικέτα καθώς και “2001” κεντημένο στην ομάδα τακουνιών που νεύει στην αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το θρυλικό ύφος συνεχίζεται κάτω με ένα μαύρο μαύρο και τραγανό λευκή μεσαία σόλα που φιλοξενεί το άνω και εξοπλισμένο με την καινοτομία του Abzorb που υπόσχεται απόλυτη άνεση όλη την ώρα.

Εάν θέλετε να προσθέσετε αυτά τα λάκτισμα στη συλλογή σας, το πακέτο New Balance “20th Anniversary” έχει διατεθεί για παγκόσμια κυκλοφορία στις 26 Φεβρουαρίου. Στις συναφείς ειδήσεις, μπορείτε επίσης να εξετάσετε καλύτερα τις 15 νέες σταγόνες και αποκαθίστανται από το New Balance που θα αυξήσει το παιχνίδι των παπουτσιών σας.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *