Σηκώστε κοντά με τη διαφημιστική εκστρατεία Sacai X Nike Vaporwaffle “

είναι αργά αλλά σίγουρα κατασκευάζοντας για το Sacai X Nike Vaporwaffle” Sail “. Πρώτα προσδιορίστηκε στους διαδρόμους της εβδομάδας μόδας του Παρισιού νωρίτερα φέτος, οι sneakerheads δεν ήταν πολύ σίγουροι για τον ειδικό σχεδιασμό της πιο τρέχουσας σιλουέτας του Chitose Abe, αλλά σίγουρα φαίνεται ότι ζεσταίνουν σε αυτό. Εάν δεν έχετε κάνει ακόμα το μυαλό σας, ήρθε η ώρα να σηκωθείτε κοντά και προσωπικά!

Crispy Clean Shots ευγενική προσφορά του @RetroShoparis, το Vaporwaffle, το οποίο είχε προηγουμένως ονομάσει το Pegasus Vaporfly, διαθέτει ένα από τα πιο ειδικά σχέδια που έχει δει ποτέ ο κόσμος του sneaker. Σαφώς ένα φόρο τιμής στο OG Cortez που φορούσε ο Forrest Gump, το “Sail” διαθέτει την ίδια παλέτα χρωμάτων αλλά με φουτουριστική αισθητική στο τιμόνι.

Εικόνα μέσω retroshoparis
Με ένα premium suede και flyknit κατασκευή, το στυλ υπογραφής της ιαπωνικής εικόνας έρχεται σε πλήρη ισχύ εδώ, διπλασιάζοντας τα swooshes της Nike, τις γλώσσες, τα κορδόνια και ακόμη και τη μεσαία σόλα, η οποία έχει μείνει με ένα “ξεφλουδισμένο” βλέμμα που έχει όλοι μιλάει.

Θα βρείτε ακόμη και μια μέση σόλα βάφλας, καθώς και για να αναφέρετε τις vintage σιλουέτες που αυτό ήταν εμπνευσμένο από, καθώς και μια μικροσκοπική καρτέλα τράβηγμα στη φτέρνα για την καλύτερη εφαρμογή on-and-off.

Εικόνα μέσω retroshoparis
Ενώ μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, πρέπει να περιμένουμε από το Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail” να πέσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στην προσωπική σας συλλογή, και σε άλλα νέα SWOOSH, η πιο τρέχουσα απελευθέρωση ISPA της Nike φαίνεται άγρια!

Εικόνα μέσω retroshoparis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *