Η συλλογή Nike Cortez ‘Shoe Dog’ γιορτάζει τις φήμες της μάρκας

, το καλύτερο που θα πωλήσει τα καλύτερα απομνημονεύματα της Nike Phil Knight θα πάρει τη δική του συλλογή πάνινα παπούτσια, με εύστοχα «σκυλί παπουτσιών». Σύμφωνα με τα πάνινα παπούτσια @pyeaks καθώς και το @spicychickenwings, το πακέτο θα αναπτυχθεί στο διάσημο Cortez – μια σιλουέτα που έχει διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στην ιστορία της μάρκας Beaverton.

Αποτελώντας από τρία πάνινα παπούτσια, είναι όλα ζωγραφισμένα σε ένα κόκκινο, λευκό, καθώς και μπλε χρωματικά σχέδια, καθώς και χαρακτηριστικά του Carolyn Davidson, το αρχικό Skinny Swoosh της Carolyn Davidson, ένα βελτιωμένο λογότυπο Peregrine Falcon, καθώς και ένα μοτίβο Simension Six Moon. Αν αναρωτιέστε ποια είναι η σημασία των τελευταίων δύο, είναι πραγματικά εναλλακτικά εμπορικά σήματα που ο Knight καθώς και ο άλλος συνιδρυτής της Nike Bill Bowerman προέκυψαν, προτού εγκατασταθούν σε αυτό που είναι ίσως το πιο διάσημο εμπορικό σήμα στο The κόσμος.

Από την άποψη των υλικών, φαίνεται ότι τα παπούτσια θα κατασκευαστούν από εξαιρετικά καθαρό δέρμα με τη διάσημη μεσαία σόλα κάτω από το καουτσούκ, παρέχοντας στα παπούτσια μια καλαίσθητα παλιά θεσμική αισθητική που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Αυτή τη στιγμή, το SWOOSH δεν έχει ακόμη επαληθεύσει επίσημα τη συλλογή Nike Cortez ‘Shoe Dog’, ωστόσο αναμένεται να χτυπήσει τους εμπόρους τον Ιούλιο! Ας καταλάβουμε ποιο ζευγάρι θα προσθέσετε στην καθημερινή σας περιστροφή και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω spicychickenwings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *