Το Nocta X Nike Hot Step Air Terra έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά από αυτό που μοιάζει με μήνες πρόβλεψης, η Drake με ανυπομονησία το Nocta X Nike Hot Step Air Terra συνεργάζεται τελικά έλαβε ημερομηνία κυκλοφορίας. Τόσο οι μαύρες όσο και οι τριπλές λευκές παραλλαγές πρόκειται να πέσουν και πολλά sneakerheads ετοιμάζονται να προσθέσουν αυτά στις συλλογές τους. Τα πάνινα παπούτσια έχουν πειράξει σε διαρροές εικόνες πολλές φορές, αλλά τώρα έχουμε αντιμετωπιστεί σε επίσημες εικόνες εκστρατείας με την ευγένεια της Nike, παρουσιάζοντας τι θα μοιάζουν πραγματικά με τα πάνινα παπούτσια.

Πρώτα επάνω είναι το Nocta X Nike Hot Step Air Terra “White Chrome” που παρουσιάζει μια κυρίως whited-out εμφάνιση, με τις λεπτομέρειες του Chrome Metal προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα βάθους στο σχέδιο. Η σιλουέτα είναι ολοκαίνουργια για αυτή τη συνεργασία, αλλά αντλεί έμπνευση από τις κυκλοφορίες Retro Air Max στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με πολλές λεπτομέρειες SWOOSH και κίτρινες πινελιές στην εξωτερική σόλα, καθιστώντας αυτά ένα πολύ στρογγυλεμένο πάνινο παπούτσι.

Εικόνα μέσω της Nikenocta x Nike Hot Step Air Terra “White”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nikenocta x Nike Hot Step Air Terra “White”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Για να αντιπαραβάλουμε το λευκό ζευγάρι, το Nocta x Nike Hot Step Air Terra “Triple Black” χρησιμοποιεί μια απολύτως μυστική εμφάνιση που αναμφίβολα θα ζευγαρώσει τέλεια με μια διαδρομή. Οι Swooshes Chrome είναι και πάλι παρόντες και αυτή τη φορά περιλαμβάνονται περίπου 3Μ λεπτομέρειες, υποδεικνύοντας ότι αυτά αντανακλούν στο σκοτάδι. Η χονδρική μεσαία σόλα κρύβει άφθονο μαξιλάρι, με μια ορατή μονάδα μέγιστου αέρα κάτω από τη φτέρνα.

Εάν σας αρέσει η εμφάνιση του επερχόμενου Nocta X Nike Hot Step Air Terra, τότε τα καλά νέα είναι ότι και τα δύο ζεύγη έχουν οριστεί για απελευθέρωση παγκοσμίως στις 3 Μαρτίου μέσω της ιστοσελίδας NOCTA, με μια ευρύτερη απελευθέρωση που αναμένεται να ακολουθήσει. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τρέχοντα νέα και ενημερώσεις του sneaker και ενώ είστε εδώ, δείτε αυτή την ολοκαίνουργια Πολεμική Αεροπορία 1!

Εικόνα μέσω της Nikenocta x Nike Hot Step Air Terra “Black”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nikenocta x Nike Hot Step Air Terra “Black”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *