Περισσότερες επιφάνειες πληροφοριών απελευθέρωσης για το Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’

Εικόνα μέσω Hanzuying
Όταν πρώτα είμαστε πρώτα τα μάτια μας στο Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ στο ίδιο το Bowl πίσω τον Φεβρουάριο, εμείς πολύ που έπεσαν σαν αμέσως. Μια από τις πολλές πειραματικές εταιρικές σχέσεις Swoosh La Flame μέχρι σήμερα, κάθε λεπτομέρεια για αυτό το παπούτσι απλά κραυγάζει “κατάσταση grail”. Τώρα, περίπου επτά μήνες αργότερα, πολλές περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης έχουν εμφανιστεί!

Ντυμένος σε πάνελ του Premium Nubuck, ο Air Jordan 6 βουτάται σε μια πλούσια ένοπλες δυνάμεις φιλική προς το περιβάλλον σκιά που είναι ιδανικό για τους μήνες του φθινοπώρου μπροστά. Οι εντυπωσιακοί «υπέρυρες» προτούντες κάνουν τη μέθοδο τους στον μπροστινό jumpman, τη δαντέλα, καθώς και την καρτέλα τακούνι, καθώς και μυστικές μαύρες από καουτσούκ πτυχές παρέχουν το παπούτσι ένα σκληρό καθώς και παρασκευασμένο αισθητικό. Οι διατρήσεις χτύπησαν τα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πλαίσια για πρόσθετη αναπνοή, καθώς και μια μικρή τσέπη κοσμεί τον αστράγαλο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε το τέχνασμα σας.

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying
Ένα από τα πιο απροσδόκητα χαρακτηριστικά του ‘Cactus Jack’ πρέπει να είναι η μέση του αέρα που λάμπει στο σκοτάδι όταν τα φώτα απορροφηθούν. Μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του 2019, αυτή η λειτουργία έχει δει υψηλό ζεστό πάνινα παπούτσια όπως η αύξηση του Yeezy 350 V2 ‘Gid’ και, φυσικά, ο Jordan Mars 270 ‘Green Glow’.

Αν θέλετε το Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ στη συλλογή σας, έχει οριστεί να χτυπήσει ράφια στις 14 Σεπτεμβρίου – αυτό είναι μόλις δύο εβδομάδες από τώρα! Τιμολογείται σε περίπου £ 210, βεβαιωθείτε ότι αρχίζετε να εξοικονομείτε εάν σχεδιάζετε να μπουν! Μπορεί αυτό να είναι η ωραιότερη εταιρική σχέση της Scott ακόμα; Ας καταλάβουμε τι είναι στο μυαλό σας, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο κουτσομπολιό στον κόσμο των πάνινα παπούτσια.

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *