Το Kanghyuk x Reebok Premier Road Contemporary είναι σοβαρά μυστικό

το Kanghyuk X Reebok Premier Road Contemporary είναι το τελευταίο συνεργατικό silhouette snower για να παρουσιάσει το ντουέτο της Νότιας Κορέας, καθώς και το πολυαναμενόμενο αμερικανικό εμπορικό σήμα. Οι δύο εορτασμοί έχουν συνεργαστεί προηγουμένως μαζί με φανταστική επιτυχία, καθώς και αυτό το εντελώς νέο σχεδιασμό πρόκειται να προκαλέσει αναταραχή μέσα στη βιομηχανία πάνινα παπούτσια.

Εμπνευσμένο σε μια αναμφισβήτητα-stealthy τριπλή μαύρη παράδοση, το σύγχρονο δροσερό της μάρκας Kanghyuk εγχέεται απευθείας στα παπούτσια. Επηρεασμένο από την κηλίδα των ελαστικών οχημάτων, αυτά είναι σίγουρα μια εξαιρετικά φορετή απελευθέρωση που μπορεί να γλιστρήσει μόνο τη μέθοδο τους στις περιστροφές μας.

Εικόνα μέσω Reebok
Το εντελώς μαύρο άνω είναι κατασκευασμένο από μια ολόκληρη ποικιλία υλικών, όπως πλέγμα, συνθετικά, καουτσούκ καθώς και περισσότερα. Το στυλ με επένδυση προσθέτει στην απλοποιημένη εμφάνιση, με το λογότυπο υπογραφής του Reebok να υπάρχει σε κάθε πλευρά.

Κάτω από τα πόδια υπάρχει μια χοντρή μεσαία σόλα, κρύβοντας το high-end dmx-ride cushioning που εξασφαλίζει ότι αυτά είναι άνετα ανά πάσα στιγμή. Το λογότυπο γραμματοσειράς του Kanghyuk εκτυπώνεται σε όλη τη φτέρνα, ενώ η επιπλέον επωνυμία Reebok παραμένει στη γλώσσα.

Εικόνα μέσω Reebok
Αν ψάχνετε να παραλάβετε ένα ζευγάρι από αυτά τα αθλητικά παπούτσια υψηλής θερμοκρασίας, τα μεγάλα νέα είναι ότι έχουν οριστεί για απελευθέρωση στις 3 Ιουλίου. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι δεν θα είναι τόσο απλές. Το Reebok X Kanghyuk Premier Road Contemporary εισάγει αποκλειστικά μέσω της Dover Street Market του Λονδίνου, σε περιορισμένες ποσότητες. Ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το τελευταίο στην επερχόμενη συνεργασία του Kanye West με το GAP.

Εικόνα μέσω Reebok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *