Το Off-White X Nike Blazer “Spooky Pack” παίρνει τελικά μια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας

μετά από αυτό που φαινόταν να είναι εκατοντάδες καθυστερήσεις, το off-λευκό X Nike “Spooky Pack” έχει τελικά μια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας! Προετοιμάζοντας τους ανατριχιαστικούς μήνες του φθινοπώρου, ο λευκός X Nike Blazer θα πέσει στο “All Hallows Eve”, καθώς και τα χρωματιστά χρώματα “Grim Reaper”.

Ο πρώτος είναι ζωγραφισμένος σε ένα καθαρό τόνο χρωματισμό, με τις πινελιές “Hyper Jade”, καθώς και ένα μεγάλο πορτοκαλί swoosh που καταρρίπτει τα πλαϊνά πάνελ που μοιάζουν με το χρώμα των κολοκύθες. Ο τελευταίος, από την άλλη πλευρά, φτάνει σε μια μυστική ζοφερή σκιά που μοιάζει με θλιβερά, με λευκές λεπτομέρειες καθώς και ένα συμπληρωματικό swoosh για μια μικρή αντίθεση.

Το Off-White X Nike Blazer “Spooky Pack” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Είστε ενθουσιασμένοι για αυτήν την έκδοση; Ή νομίζετε ότι το off-λευκό Train X Nike Hype έχει βγει από τις ράγες; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων! Σε σχετικές ειδήσεις, θα μπορούσε αυτό να είναι το λευκό X Converse Chuck Taylor All Star 2.0;

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να ελέγξετε το πιο πρόσφατο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Εικόνες μέσω διαφημιστικού χώρου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *