Πάρτε την πλησιέστερη εμφάνιση ακόμα στο Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Citrin”

Όλοι στο τρένο Hype επειδή το Yeezy Boost 350 V2 ‘Citirin’ είναι σχεδόν εδώ! Με τις πρόσφατες εκτοξεύσεις των επαναλήψεων Black και Antlia, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι οι άνθρωποι ζουν για αυτή τη σιλουέτα για άλλη μια φορά.

Αυτή η νέα χρωματιστή παραμένει αληθινή στο δοκιμασμένο και δοκιμασμένο σχήμα που αγαπά η κοινότητα των πάνινα παπούτσια. Ερχόμενοι με ένα επάνω άνω, αυτό βρίσκεται στην κορυφή OS μια πλήρη ώθηση μεσαία σόλα που προσφέρει όλη την ημέρα άνεση. Αυτό που θέτει το πρόσφατο V2 που ξεκινά είναι ο ημι-μεταβατικός πίνακας στο εξωτερικό του πάνινα παπούτσια.

Η παλέτα χρωμάτων είναι κάπου ανάμεσα στο σουσάμι και την Antlia. Με υποτονικές μπεζ αποχρώσεις σε όλη την πλειονότητα του παπουτσιού, αυτό επισημαίνεται από μια υπερβολική χροιά του κίτρινου πιο παρόμοια με εκείνη της Antlia.

Ρυθμίστε να χτυπήσετε επιλεγμένους λιανοπωλητές από τον Σεπτέμβριο, αναμένετε ότι το Yeezy Boost 350 V2 ‘Citrin’ θα είναι μια άμεση πώληση. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις καλύτερες ειδήσεις και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *