Μια επίσημη ματιά στο New Balance 2002R “Suede Pack”

Το New Balance 2002R έχει γίνει αναγκαστικά ένας πρώτος δρομέας για την ετικέτα υποδημάτων της Βοστώνης. Μετά το ρεύμα των συνεργασιών και των πολυπόθητων χρωμάτων όπως το “ραφιναρισμένο μελλοντικό/προστασία” κατά το παρελθόν έτος, η New Balance έχει συγκεντρώσει ένα τρελό επίπεδο διαφημιστικής εκστρατείας πολύ περισσότερο από ποτέ. Αυτή τη φορά, η σιλουέτα Fanavourite επιστρέφει πολύ σύντομα με ένα σύνολο τεσσάρων-shoe που έχει σημαντικά κεφάλια NB απολύτως βομβαρδιστικά.

Με τίτλο The New Balance 2002R “Suede Pack”, το ρετρό μοντέλο απολαμβάνει σε τέσσερις Premium Colourways: “Pine Green”, “Hazy Blue”, “Red Wine” και “Black Fig”. Όλες οι παραδόσεις βλέπουν ένα τόνο πάνω από τα αντίθετα στοιχεία, όπως το προφίλ n λογότυπων και τις επικαλύψεις των τακουνιών σε ασήμι και λευκό, και τα κορδόνια και η μονάδα μεσαίας σόλας N-RGY κάτω από μια λευκή κλίση.

Εικόνα μέσα εκεί
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσα εκεί
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Όσο για τα χρησιμοποιούμενα υλικά, το ζευγάρι βλέπει έναν συνδυασμό εργαλείων ματιών και φινιρίσματος Supple Suede, παρέχοντας μαζί μια πολυτελή άγγιγμα στους εκπαιδευτές του τρόπου ζωής και μια ελαφριά αίσθηση στα πόδια του χρήστη.

Ποιο χρωματισμό θέλετε να μπω από το New Balance 2002R “Suede Pack”; Η συλλογή έχει ήδη πέσει στην Ασία, ώστε να μπορείτε να περιμένετε να φτάσει πολύ σύντομα παντού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για να ενημερώνεστε με το ημερολόγιο απελευθέρωσης του νέου ισοζυγίου. Στις σχετικές ειδήσεις, το Aimé Leon Dore X New Balance 993 “Taupe” πέφτει σύντομα!

Εικόνα μέσα εκεί
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσα εκεί
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *