Προετοιμαστείτε για τρία νέα χρώματα του off-White Arrow Mid-Top Sneaker

που συμμορφώνονται με επιτυχημένες συνεργασίες με τη Nike καθώς και με την Jordan Brand, η Off-White πρόκειται να εισαγάγει νέα χρωματιστά με τα βέλη του. Ένα απαραίτητο για κάθε αυτοπεποίθηση sneakerhead, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αστυνομικός σε κάθε χρώμα.

Κατασκευασμένο από αναπνεύσιμο καμβά, το στρογγυλό δάχτυλο από καουτσούκ ενισχύεται για ανθεκτικότητα καθώς και η μεσαία σόλα τονίζεται με αντίθετες λωρίδες μπλοκ. Με ένα Arrow Applique προς το πλάι, το στυλ ολοκληρώνεται με την άμεση αναγνωρίσιμη ετικέτα Swing της Off-White. Ερχόμενοι σε ένα φωτεινό κίτρινο χρώμα μαζί με μαύρο και λευκό, αυτό το εύκαμπτο πάνινο παπούτσι τσιμπούρι κάθε κουτί.

Εικόνα μέσω του ssense
Αποστολή int’l

Ψώνισε τώρα

Ολόκληρο το στυλ είναι στρογγυλεμένο με “shoelaces” τυπωμένα πάνω στη δαντέλα για μια υπογραφή off-λευκό άγγιγμα. Απλά να φορέσετε με ό, τι από το denim καθώς και τα joggers στα πολύ αγαπημένα προσαρμοσμένα διαχωριστικά σας, το απλοποιημένο στυλ αυτού του πάνινα παπούτσια το καθιστά απλό στο στυλ. Κατασκευασμένο από επαγγελματίες τεχνίτες που χρησιμοποιούν υφάσματα premium, αυτό το luxe sneaker θα πάρει την παράσταση στη σύνθεση σας.

Εικόνα μέσω του ssense
Αποστολή int’l

Ψώνισε τώρα

Διατίθεται στον αστυνομικό ιδανικό τώρα στο SSENSE, κάθε ζευγάρι από τα off-white Arrows Mid-Top Sneaker θα σας επαναφέρει περίπου £ 395. Είτε πρόκειται για δώρο για το sneakerhead στη ζωή σας είτε για μια απόλαυση για τον εαυτό σας, προσθέστε αυτό το λατρευτό πάνινο παπούτσι στη συλλογή σας, καθώς και θα θελήσετε να τα φορέσετε κάθε μέρα.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για να είναι ο πρώτος που θα καταλάβει για τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του Off-White καθώς και για την αποκατάσταση.

Εικόνα μέσω του ssense
Αποστολή int’l

Ψώνισε τώρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *