Εδώ είναι οι αριθμοί αποθεμάτων Adidas Eu για το Yeezy 700 Mauve

πολύ περισσότερο από το 60% των sneakerheads θα προσπαθήσουν να αστυνομεύσει το Yeezy 700 Mauve, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση μας. Αυτό μπορεί να αποτελέσει έκπληξη, με την προϋπόθεση ότι αυτό το επερχόμενο χρωματιστό είναι αμφισβητήσιμο για να δηλώσει το λιγότερο.

Δεν είναι όλοι πεπεισμένοι με τα πάνελ του Brown Suede, ωστόσο ότι το Muddy Upper σαφώς δεν έχει επηρεάσει τη διαφημιστική εκστρατεία. Ακριβώς όπως πολλές κυκλοφορίες από το Kanye West – a.k.a Ye – αυτό το ζευγάρι φαίνεται να είναι ένα ακόμα sellout. Ωστόσο, ακριβώς πόσο δύσκολο θα ήταν να εξασφαλιστεί;!

Εάν επιθυμείτε να αστυνομεύετε, ένας μόλις πρόσφατα διαρρεύσει ο αριθμός μετοχών για την Adidas Eu μπορεί να έρθει ως ανακούφιση. Σύμφωνα με το @py_rates, θα υπάρχουν περίπου 30k ζεύγη που προσφέρονται μέσω adidas. Για να το θέσουμε σε προοπτική, απελευθερώθηκαν μόνο 13Κ ζεύγη από την αύξηση του Yeezy 350 V2 ‘Butter’. Ωστόσο, αυτό το στυλ προσφέρθηκε σε άλλους μεγάλους λιανοπωλητές. Το Yeezy 700 ‘Muave’ πιστεύεται ότι είναι ξεχωριστό για την Adidas.

Τούτου λεχθέντος, μπορεί να μην είναι τόσο απλό στον αστυνομικό όπως θα πίστευες – ιδιαίτερα όχι για εκείνους που χρειάζονται τίποτα πάνω από ένα μέγεθος 11,5 ή κάτω από ένα 6. Ρίξτε μια ματιά στον πλήρη αριθμό αποθεμάτων παρακάτω, καθώς και να το κρατήσετε κλειδωμένο στο @ Το Thesolesupplier για πολύ περισσότερα νέα σχετικά με αυτή την κυκλοφορία του Yeezy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *