Η Jordan Brand Preps για την Madness Madness με μια ειδική συλλογή Jumpman

με το NCAA March Madness σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η Jordan Brand αποκάλυψε ειδικές εκδόσεις του Air Jordan 4 καθώς και το ολοκαίνουργιο Air Jordan Zer0.2 . Αντιπροσωπεύοντας χορηγικά ιδρύματα όπως το Georgetown, Marquette, Oklahoma, Florida, Michigan, καθώς και το UNC, το AJ4 είναι ντυμένο από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο σε μια ομαλότερη σουέτ, με στίγματα που περιγράφονται σε όλη την έκταση.

Ο Air Jordan Zer0.2 του Russell Westbrook, από την άλλη πλευρά, εμφανίζεται σε μια γκρίζα απόχρωση, με πολύχρωμες midsoles που παρέχει μια ποπ αντίθεση, συμβολίζοντας τα χρώματα κάθε προγράμματος. Τα μαύρα στίγματα κάνουν τη μέθοδο τους καθ ‘όλη τη διάρκεια, ενώ το λογότυπο κάθε σχολείου χαρίζει κάθε γλώσσα, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Δυστυχώς, δεν μοιάζει με αυτούς τους Air Jordans να πάρουν μια δημόσια απελευθέρωση, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Στις Associated News, ένα Ma Maniere καθώς και ο Jumpman μόλις πρόσφατα διώχισε μια ειδική Air Jordan 23!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *