Το Nike SB Dunk Low “Βιετνάμ 25η επέτειος” γιορτάζει ένα ορόσημο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 ήταν ένα πολύ μνημειώδες έτος για τη Nike. Με την Air Jordan 5 και το Air Max 90 που γιορτάζει τις 30ες επετείους τους, φέτος σηματοδοτεί επίσης 25 χρόνια από τότε που η μάρκα Beaverton άρχισε να κατασκευάζει στο Βιετνάμ. Μια σχέση που έπεσε πίσω τον Μάιο του 2005, έχουν κάνει τα πάνινα παπούτσια τους στην ασιατική χώρα από τότε, και για να τιμήσουν αυτό το τεράστιο ορόσημο, μοιάζει με το Nike SB Dunk Low “Βιετνάμ 25η επέτειο” θα μπορούσε να είναι στα έργα!

Εικόνα μέσω sneakerjamz
Έγινε στην παλέτα χρωμάτων της Cờ Dỏ Sao Vàng Flag, η οποία κυριολεκτικά μεταφράζεται σε “κόκκινη σημαία με κίτρινο αστέρι”, το “Vietnam 25th Anniversary” διαθέτει ένα premium δερμάτινο κατασκευή που ζωγραφίζεται κυρίως με κόκκινο χρώμα. Ένα τετράπλευρο λογότυπο SWOOSH είναι εξαιρετικά κεντημένο κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλευρικών πλαισίων για πρόσθετο βάθος και αυτό συμπληρώνεται με μια κίτρινη εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

Μια ετικέτα “Nike 25” είναι ραμμένη πάνω στη γλώσσα και φυσικά δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το dunk χαμηλό χωρίς να αναφέρετε την απεικόνιση “Nike Vietnam” που είναι περήφανα εκτυπωμένη στο κουτί των toe, παρουσιάζοντας τις αμερικανικές και τις σημαίες του Βιετνάμ. .

Εικόνα μέσω sneakerjamz
Το αν αυτό θα είναι αποκλειστικό για τους φίλους και την οικογένεια ή τα sneakerheads που κατοικούν στο Βιετνάμ παραμένει να δούμε, αλλά ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι το Nike SB Dunk Low “Βιετνάμ 25η επέτειος” θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή την αναμνηστική απελευθέρωση και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στις έννοιες x nike sb dunk high “πάπια”!

Εικόνα μέσω sneakerjamz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *