Το New Balance 327 “Black Paisley” παίρνει καλυμμένο σε μοτίβα Bandanna

είναι δύσκολο να απορρίψει ότι οι sneakerheads έχουν κυρίως τα μάτια τους κλειδωμένα στη νέα ισορροπία καθώς και τις κυκλοφορίες τους το τελευταίο έτος. Το αποτύπωμα των υποδημάτων της Βοστώνης έφτασε τελικά στην κορυφή της σκάλας, όπου δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως η Nike καθώς και η Adidas στέκονται για πολύ καιρό τώρα.

Στο προσκήνιο, οι προσφορές ζωής, όπως η Silhouette New Balance 327, παρουσιάζουν διάφορες επαναλήψεις που αξίζουν να ονομάζονται “Grails”, συμπεριλαμβανομένου αυτού του New Balance 327 “Black Paisley”.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το κτίριο αυτού του NB327 παρέχει ένα δίκαιο χάσμα μεταξύ του καμβά, του σουέτ, καθώς και των δερμάτινων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, κυρίως όλων των μαύρων. Οι αντίθετες πινελιές εισάγονται μέσω των λευκών μοτίβων Paisley που ντυθούν τις πλευρικές πλευρές, διευρύνουν τα λογότυπα “N”, καθώς και τη μεσαία πλευρά που επιλέγει έναν κενό τοίχο με ελαφρές αποχρώσεις του γκρι. Η στρογγυλοποίηση από αυτό το σύνολο είναι η διάσημη εξωτερική σόλα βάφλας του μοντέλου που τρέχει από την κορυφή φτέρνα όλη τη μέθοδο στα δάχτυλα των ποδιών.

Το 327 είχε μια καλή πορεία, επειδή τα εγκαίνια του 2020, καθώς και αυτό το νέο ισορροπία 327 “Black Paisley” δείχνει σαφώς ότι δεν θα κατευθυνθεί στο αρχείο κουτί οποιουδήποτε χρόνου σύντομα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλες τις πιο πρόσφατες μειώσεις του New Balance. Στις σχετικές ειδήσεις, το New Balance 990V3 “Made 990” εμφανίζεται σε ένα συμβατικό γκρίζο χρώμα.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *