Το Nike Dunk Low “Samba” από το 2001 επιστρέφει αργότερα αυτό το μήνα

νωρίτερα αυτό το έτος, αναφέραμε ότι η θρυλική Nike Dunk Low “Samba” έκανε μια επιστροφή. Κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την Ιαπωνία το 2001, ονομάστηκε από πολλούς ως “Ultra Man” μετά την εικονική τηλεοπτική σειρά του 1966. Εάν θέλετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ, καθώς τελικά έχουμε μια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εικόνα μέσω Nike
Με ένα απλό αλλά εντυπωσιακό “Hyper Blue” καθώς και το “ασημένιο” χρωματικό σχέδιο, το “samba” είναι κατασκευασμένο από πάνελ με ομαλό δέρμα. Τα καθαρά λευκά κορδόνια συνδέουν οτιδήποτε μαζί, ενώ οι παραδοσιακές διατρήσεις κατευθύνονται προς το κουτί των ποδιών για την απόλυτη αναπνοή.

Κατά μήκος των πλευρικών καθώς και των μέσων πλευρών, θα ανακαλύψετε ένα εντυπωσιακό κόκκινο Nike Swoosh που έχει δοθεί μια επιφάνεια που μοιάζει με ίνες άνθρακα για μια εμφάνιση εμπνευσμένη από ιπποδρόμιο καθώς και αίσθηση. Αυτό συμπληρώνεται στη συνέχεια με μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ, οριστικοποιώντας το διαχρονικό σχέδιο.

Εικόνα μέσω Nike
Εάν πήρατε ένα L στο Nike Dunk Low “Samba” πίσω την ημέρα, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σας! Προγραμματίζεται να μειωθεί στις 21 Αυγούστου, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή καθώς και θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους με τις τελευταίες πληροφορίες κυκλοφορίας, τους εμπόρους, καθώς και τις εορταστικές αποφάσεις! Σε σχετικές ειδήσεις, το Nike Dunk Low “Ugly Duckling Pack” κάνει μια πλήρη επιστροφή!

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *