Εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο Palm Angels X Vans SK8-HI Partnership

Η σημερινή σκηνή του πάνινα παπούτσια κυριαρχείται από σιλουέτες υποδημάτων που συνήθως βλέπουμε, όπως το fan-favourite nike dunk. Ωστόσο, η γειτονιά εκτιμά τις νέες προσφορές συνεργασίας. Ένα ιδανικό παράδειγμα είναι μια επερχόμενη δουλειά μεταξύ της ετικέτας υψηλής ποιότητας μόδας Palm Angels καθώς και των γνωστών Vans California Skate Label Vans.

Το Palm Angels X Vans SK8-HI χρησιμοποιεί τα εικονικά παπούτσια υψηλής κορυφής skateboarding μάρκα από το 1978, το SK8-HI, που είχε κατανοήσει προηγουμένως ως στυλ 38. Ήταν τα πρώτα παπούτσια Vans για να λειτουργούν η γνωστή πλευρά της πλευράς, έτσι μόνο είναι μόνο Έχει νόημα για τον δημιουργό του Palm Angels Francesco Ragazzi καθώς και για τα Vans για να χρησιμοποιήσει το σχέδιο για να σηματοδοτήσει την πρώτη τους συνεργασία.

Εικόνα μέσω άλλων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω άλλων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Πρώτα πειράζει στο διάδρομο Fall Fall/Winter 2022, το άθλιο σύνολο εμφανίζει τρεις αντίθετες τόνους: κόκκινο, κρέμα, καθώς και καφέ. Το βαθύ κόκκινο χρώμα κυριαρχεί κυρίως στο μέτωπο, ενώ η ουδέτερη σκιά κρέμας κοσμεί τα μέσα καθώς και ο καφέ σηματοδοτεί την επικάλυψη της σουέτ. Η πλαϊνή λωρίδα υπογραφής του Vans διαθέτει λεπτομέρειες επωνυμίας Palm Angels. Η ολοκλήρωση του συσχετισμού στυλ είναι μια ημι-μεταφρασμένη μοναδική μονάδα, τα κονκάρδες των καρφίτσων πάνω από τα κορδόνια, καθώς και τα παραδοσιακά μοτίβα επωνυμίας Vans.

Θα είναι μέρος της περιστροφής σας το φετινό άγγελο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει πίσω εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για να παραμείνετε ενημερωμένοι με το ημερολόγιο απελευθέρωσης Vans. Στις σχετικές ειδήσεις, το BAPE καθώς και τα Vans ενώνουν τις δυνάμεις τους όταν για άλλη μια φορά για να εργαστούν στο παλιό skool καθώς και SK8-HI.

Εικόνα μέσω άλλων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω άλλων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *