Εδώ είναι όταν μπορείτε να COT AIR Jordan 4 “White Oreo”

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό κανενός ότι το Air Jordan 4 “White Oreo” θα είναι ένα από τα πιο hyped AJ4s της σεζόν. Μέρος της συλλογής Retro Collection της Jordan Brand το καλοκαίρι του 2021, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα τον περασμένο μήνα, αυτό το καθαρό κομμένο χρωματισμό αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό “White Cement” του 2016 με μερικές λεπτές τσίμπημα εδώ και εκεί. Εάν αυτά είναι ένα must-cop για εσάς, έχουμε τώρα μια επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας!

Με μια παλέτα χρωμάτων “τριπλού λευκού”, το “White Oreo” είναι κυριολεκτικά τόσο καθαρό όσο παίρνει. Τα δερμάτινα φορέματα Premium φορούν ολόκληρο το πάνω μέρος, ενώ τα καουτσούκ “Tech Gray” στοιχεία προσθέτουν ένα άγγιγμα αντίθεσης με την κατά τα άλλα μονότονη σιλουέτα. Αυτό το μοτίβο εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή προς την μεσαία σόλα Nike Air, η οποία προμηθεύει άνεση και μαξιλάρι όπως τίποτα άλλο εκεί έξω.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Οι “Fire Red” τόνοι έβαλαν τη γλώσσα που σβήνει και η στρογγυλοποίηση του Air Jordan 4 είναι μια υπερμεγέθη καρτέλα τακούνια που έρχεται πλήρης με το λογότυπο Jumpman υπογραφής, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Προηγουμένως που θα πέσει στις 29 Μαΐου, η Nike Air Jordan 4 “Tech Gray” ξεκινά τώρα στις 19 Ιουνίου μαζί με τα παιδιά. Ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε αυτό το ζευγάρι στην προσωπική σας περιστροφή αυτή τη σεζόν και ενώ είστε εδώ, ίσως να λάβετε την πρώτη σας ματιά στην Ένωση LA X Air Jordan 4 “30η επέτειο”!

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *