Το Air Jordan 1 Zoom CMFT “Fossil Stone” φτάνει με μια φιλική προς την άνοιξη ρύθμιση

Το Air Jordan 1 έχει δει αμέτρητες τροποποιήσεις από το ντεμπούτο του 1985. Η έκδοση ZOOM CMFT, ειδικότερα, είναι μία από τις παραλλαγές της AJ1 που επικεντρώνονται περισσότερο στο τρέχον έτος η Nike και η Jordan Brand. Εδώ έχουμε μια πρόωρη ματιά στο Air Jordan 1 Zoom CMFT “Fossil Stone”, οπότε διαβάστε για να βρείτε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά της.

Αυτό το AJ1 ZOOM CMFT είναι σε αντίθεση με τις προηγούμενες παραδόσεις που έχουμε δει, κυρίως μιλώντας για το “Crater Purple” που αθλητίζει ένα κολέγιο με θέμα το χρώμα ή το “Breakfast Club” που διαθέτει μονοχρωματική στολή.

Εικόνα μέσω Chickenwop_
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω Chickenwop_
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Αυτό το ζευγάρι εισάγει ένα προφίλ υψηλής κορυφής ντυμένο σε στρώματα καμβά που βλέπει μια φιλική προς την άνοιξη ρύθμιση ποικίλων αποχρώσεων ροζ και μπεζ. Οι αντίθετες λεπτομέρειες προέρχονται από τα λογότυπα swoosh στα πλευρικά τοιχώματα, τα κορδόνια, τα διακριτικά φτερά στα περιλαίμια και την πορφυρή επένδυση εσωτερικού αφρού. Η ολοκλήρωση αυτού του αέρα που επικεντρώνεται στην άνεση Jordan 1 High είναι μια μεσαία σόλα αφρού κρατήρα, παρέχοντας την ολοήμερη άνεση και το μαξιλάρι.

Τι πιστεύετε για το Air Jordan 1 Zoom CMFT “Fossil Stone”; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένη εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες της Nike. Σε σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 1 High “Chicago Reimagined” έχει τώρα μια φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εικόνα μέσω Chickenwop_
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω Chickenwop_
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *