Το Yeezy βελτιώνει το 350 V2 “Mono Cinder” φημολογείται ότι είναι εξαιρετικά περιορισμένος

μετά την απελευθέρωση του “Mono Mist”, ίσως αναρωτιέστε πού ήταν το Yeezy να βελτιώσει το 350 V2 “Mono Cinder”. Όταν οι φήμες για αυτό το πακέτο εμφανίστηκαν πρώτα νωρίτερα φέτος, προορίζονταν να πέσουν μαζί. Με αυτό είπε, μοιάζει με το μυστικό χρώμα θα είναι σε ένα δικό του πρωτάθλημα, καθώς οι πηγές υποδηλώνουν ότι θα είναι εξωφρενικά περιορισμένες!

Εικόνα μέσω SBD
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Πιθανώς το πιο δημοφιλές ζευγάρι του πακέτου, το “Mono Cinder” διαθέτει ένα “τριπλό μαύρο” συνδυασμό και είναι κατασκευασμένο από ένα μονόιλο που ταιριάζει μαζί υλικό. Ένα κλουβί που μοιάζει με αράχνη μπορεί να φανεί από το εξωτερικό, συνδέοντας στρατηγικά με μια σειρά βλεφαρίδων για να σχηματίσει το σύστημα κορδονιών. Μια καρτέλα Pull-through γύρω από τη φτέρνα προσθέτει ένα άγγιγμα ευκολίας, ενώ 3m τρεις λωρίδες στο εσωτερικό σας υπενθυμίζουν ότι πρόκειται για μια συνεργασία με την Adidas.

Φυσικά, δεν θα ήταν ένα 350 V2 χωρίς την ιμάντα μεσαία σόλα. Στεγάζοντας ένα χοντρό κρεβάτι βελτίωσης μέσα, κάθε βήμα θα αισθανθεί σαν να περπατάτε σε ένα παχουλό σύννεφο.

Εικόνα μέσω SBD
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εάν είστε οπαδός αυτού του yeezy τότε θα χρειαστεί να ακούσετε. Σύμφωνα με μια ποικιλία πηγών, το Adidas Yeezy βελτιώνει 350 V2 “Mono Cinder” θα προσγειωθεί στις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο Yeezy Supply, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί sneakerheads έξω από τις καθορίες δεν θα είναι σε θέση να μπω. Ενημερώστε μας αν θα πάτε για αυτά ούτως ή άλλως, και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε μια κρυμμένη ματιά στο Yeezy βελτιώνουν 350 V2 “MX OAT”!

Εικόνα μέσω SBD
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *