Τα πιο καυτά πάνινα παπούτσια που δεν γνωρίζατε

όταν σκεφτόμαστε τα λευκά παπούτσια, τα πολύ περιζήτητα “τα δέκα”. Η συνεργασία με τη Nike πιθανότατα πηγάζει στο μυαλό, ή ακόμα και τη συλλογή Ultra Luxe Louis Vuitton της Virgil Abloh. Στην πραγματικότητα, σπάνια σκεφτόμαστε τα πάνινα παπούτσια του Off-White, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει!

Βλέπετε, οι προσφορές παπουτσιών που βασίζονται στο Μιλάνο διαθέτουν όλα τα αποσυμπιεσμένα στοιχεία που κάνουν τη συνεργασία SWOOSH τόσο διάσημη και είναι κατασκευασμένη από μερικά από τα πιο premium υλικά που είναι γνωστά στον άνθρωπο – στο ίδιο επίπεδο με τα στυλ LV του Abloh. Αυτό που λείπει, όμως, είναι η διαφημιστική εκστρατεία πίσω από όλα, και με αυτό είπε, αυτά είναι τα πιο καυτά λευκά παπούτσια που δεν ήξερα ποτέ!

Off-White Off Court 3.0 ‘Black’

Θεωρείται ως ναυαρχίδα παπούτσι του Off-White, το off-λευκό δικαστήριο 3.0 ‘Black’ είναι ζωγραφισμένο σε ένα μυστικό μαύρο χρωματικό σχέδιο και είναι εφοδιασμένο με μια σειρά από εντυπωσιακές πορτοκαλί ετικέτες και ετικέτες φροντίδας για μια αποικοδομημένη εμφάνιση. Κατασκευασμένο από καμβά, σουέτ και δέρμα, έχει τελειώσει με το έντονο κόκκινο φερμουάρ που έχει γίνει συνώνυμο με το εμπορικό σήμα.

Off-White Suede Sneed “Πορτοκαλί”

Αν ξέρετε, ξέρετε. Το πάνινο πάνινο πάνινο παπούτσι εκτός λευκής σουέτ είναι το ιδανικό παπούτσι για να ροκ αυτό το καλοκαίρι. Με τον τόνο των λεπτομερειών υπογραφής, συμπεριλαμβανομένης της ασπρόμαυρης λωρίδας σε όλη την καουτσούκ μεσαία σόλα και την κόκκινη φερμουάρ, αυτές οι πορτοκαλί ομορφιές είναι κατασκευασμένες από σουέτ και καμβά για το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Off-White 2.0 ‘Black’

Η απάντηση του Virgil Abloh στο Vans, το off-White 2.0 ‘Black’ είναι ιδανική για το δρόμο και το μισό σωλήνα. Διαθέτοντας μια σιλουέτα χαμηλού προφίλ, διαθέτει ένα σουέτ και δερμάτινη κατασκευή που είναι χτισμένη για να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Κάτω από κάτω, θα βρείτε μια βουλκανισμένη σόλα που είναι έτοιμη για πατινάζ, ενώ τα λογότυπα προσφορών και βέλους στο άνω θα κάνουν γνωστή την παρουσία τους.

Off-White δερμάτινη μπότες «μαύρες»

Εμπνευσμένο από συμβατικά στυλ πεζοπορίας καθώς και πάνινα παπούτσια, οι μαύρες μπότες που είναι λευκές δερμάτινες μπότες είναι φτιαγμένες με αγάπη και φροντίδα στην Ιταλία. Τα τραχιά σουέτ φορούν το πάνω μέρος με δερμάτινα και μεταλλικά στοιχεία, και κάτω κάτω, θα βρείτε ένα μαξιλάρι δονητή καουτσούκ σόλα που είναι ιδανικό για πεζοπορία και κλέφτη της πόλης.

Off-λευκό δικαστήριο 3.0 «Λευκό»

Αν θέλετε ένα παπούτσι που είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσει αυτή τη σεζόν, μην κοιτάξετε ακόμα περισσότερο από το λευκό από το άσπρο δικαστήριο 3.0 ‘White’! Φτάνοντας με μια προ-διαχωρισμένη εμφάνιση, αυτά τα λευκά παπούτσια κάνουν χρήση σουέτ, δέρμα και καμβά και είναι διακοσμημένα με τα τυπικά off-white deconstructed χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των φερμουάρ και των ετικετών εργοστασίων.

Off-White Suede πάνινο παπούτσι ‘Black’

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε το off-λευκό σουέτ το πάνινο παπούτσι ‘Black’. Νέο για το 2019, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε για αυτό το μυστικό παπούτσι είναι η ριγέ καουτσούκ μεσαία σόλα που η μάρκα είναι γνωστή για. Ένα ποπ χρώμα εγχέεται μέσω ενός φωτεινού μοβ “x”. Λογότυπο στις πλευρές, ενώ τα μέσια εκτυπώνονται με “off-λευκά c/o virgil abloh”, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *