Το New Balance Tokyo Design Studio TDS 574 αναδύεται με μαύρες επικαλύψεις

Το New Balance 574 είναι μια σιλουέτα υποδημάτων που ανήκει στο προσκήνιο της ετικέτας της Βοστώνης. Επειδή η εισαγωγή του το 1998, το παπούτσι που μετατράπηκε σε τρέξιμο έχει υποβληθεί σε διάφορα πειράματα που οδήγησαν σε θεαματικά αποτελέσματα. Υπόθεση: Το New Balance Tokyo Design Studio TDS 574 “Μαύρο”.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μια παλέτα Greyscale υπό το εργαστήριο της New Balance στο Τόκιο της Ιαπωνίας, το επίσημο σύνολο που επηρεάζεται τώρα επιλέγει μαύρες επικαλύψεις. Τα σουέτ και οι δερμάτινες πλάκες κατασκευάζουν το άνω κατά κύριο λόγο για μια κορυφαία εμφάνιση. Ταυτόχρονα, άλλα κλασικά στοιχεία του NB574 παραμένουν για μια άνετη βόλτα και αναπνεύσιμη αίσθηση, τα γεμισμένα περιλαίμια και τα πλέγματα ειδικά. Επιπλέον, ένα συμπληρωματικό κλιπ από καουτσούκ, κάνει επίσης μια εμφάνιση για ένα άγγιγμα αντίθεσης και ενισχυμένη ανθεκτικότητα.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Underfoot, μια οδοντωτή εξωτερική σόλα Vibram στεγάζει την παραπάνω κατασκευή και δίνει στο TDS 574 το δικό του ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Οι λεπτομέρειες της επωνυμίας New Balance παραμένουν λεπτές, όπως το ανάγλυφο λογότυπο στις επικαλύψεις της φτέρνας.

Θα προσθέσετε τη νέα ισορροπία Tokyo Design Studio TDS 574 “μαύρο” στην περιστροφή σας; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο, αν δεν θέλετε να χάσετε τις πτώσεις του New Balance. Σε παρόμοιες ειδήσεις, το ColorsXStudios X New Balance 327 συνεργάζεται με ένα μονοχρωματικό σετ.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *