Περισσότερα New Balance 2002R “Protection Pack” Colourways έρχονται σύντομα

Boston Sporting Products New Balance δεν σταμάτησε να εργάζεται για να παρέχει μερικές από τις καλύτερες κυκλοφορίες sneaker το 2021, καθώς και φέτος δεν είναι εξαίρεση είτε. Μία από τις σιλουέτες που έχουμε δει από την ετικέτα που απέκτησε απίστευτη έλξη είναι το vintage 2002R, κυρίως με μερικές συνεργασίες καθώς και μαγευτικά στυλ όπως το “βροχή σύννεφο”. Κρατώντας αυτό, οι αφοσιωμένοι συλλέκτες παπουτσιών θα χαρούν να ακούσουν ότι το εξαιρετικά πολυπόθητο New Balance 2002R “Protection Pack” επιστρέφει σε περισσότερα χρώματα!

Επίσης, ονομάστηκε το πακέτο “εκλεπτυσμένου μέλλοντος”, το σύνολο βλέπει ένα αποσυμπιεσμένο ύφος που αποτελείται από ασαφείς επικαλύψεις σουέτ στοιβάζονται στην κορυφή ο ένας στον άλλο καθώς και υποβληθείσα επένδυση αφρού. Ο Yue Wu, ο οποίος σχεδίασε το ντύσιμο, το εισήγαγε σε τρία χρωματιστά πέρυσι. Ωστόσο, αυτή τη φορά, εμφανίστηκαν πέντε νέες παραδόσεις.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εκτός από το “ναυτικό” καθώς και τα “γκρίζα” ζεύγη που σας δώσαμε νωρίτερα αυτό το μήνα, ένα ζωντανό τρίο έχει προστεθεί στη σειρά: “Orange”, “Pink”, καθώς και “Purple”, όλα που ταιριάζουν ελαφρύτερες αποχρώσεις της επικεφαλής απόχρωσης. Αυτοί οι εκπαιδευτές γυμναστικής New Balance είναι συνολικά με τις παραδοσιακές λεπτομέρειες της NB.

Ποιες χρωματισμούς του New Balance 2002R “Protection Pack” είστε copping; Να είστε βέβαιος να παραμείνετε κλειδωμένοι εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για να μείνετε στην κατανόηση των τελευταίων μειώσεων του New Balance. Στις Associated News, ο Teddy Santis εκθέτει τη σειρά του New Balance 990 “Made in USA”.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *