Το Jordan 1 ‘Neutral Gray Volt’ ξεκινά αυτό το καλοκαίρι

Ιανουαρίου για το Jordan 1 ‘Neutral Gray Crimson’ θα θυμηθεί μεταξύ των ταχύτερων πωλήσεων του 2019. Υπήρχε ένας τόνος διαφημιστικής εκστρατείας που τελικά οδήγησε σε μια στιγμιαία πώληση, αφήνοντας πολλά τραβηγώντας τις λίστες στο eBay. Αρκετοί μήνες, καθώς και ότι η εντυπωσιακή χρωματιστή (που απεικονίζεται παραπάνω) εξακολουθεί να πωλείται για πάνω από 200 λίρες.

Ευτυχώς, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια παρηγοριά για όσους από εσάς που χάσατε τότε. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, μια παρακολούθηση χρωματισμού χτυπά ράφια αυτό το καλοκαίρι! Το Jordan 1 ‘Neutral Gray’ επιστρέφει τώρα με τόνους Volt – θα μπορούσαν να είναι ακόμη πολύ πιο εντυπωσιακά από το τελευταίο;!

Οι εικόνες που εμφανίζονται εδώ απεικονίζουν την ίδια ποιοτική χειροτεχνία που βρέθηκε στο προηγούμενο στυλ. Αυτή είναι μια βαριά χρήση του γούνιου σουέτ μαζί με δερμάτινα πάνελ με υφή στο πλευρικό τοίχωμα. Ένα παρόμοιο θέμα μπλοκαρίσματος χρώματος χρησιμοποιείται με γκρι καθώς και μαύρα πάνελ ενάντια σε αυτό το ατομικό πράσινο χρώμα.

Μην πάρετε πάρα πολύ εκστατική, καθώς αυτές οι εικόνες είναι καθαρά mock-ups καθώς και απομιμήσεις. Η Nike δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το πραγματικό παπούτσι. Τούτου λεχθέντος, αναμένεται μια ημερομηνία κυκλοφορίας που επικρατεί αυτόν τον Ιούλιο.

Το Jordan 1 Neutral Gray Volt (555088-070) είναι ένα από τα πολλά hyped colourways για τη συλλογή SS19. Αυτό περιλαμβάνει το Jordan 1 Mid ‘Gray Red’ που ξεκίνησε απροσδόκητα σήμερα το πρωί! Μην χάσετε καθώς τα μεγέθη εξακολουθούν να προσφέρονται στη Nike UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *