Η Louis Vuitton απελευθερώνει δύο νέα αξεσουάρ εμπνευσμένα από παντοπωλεία

μετά την αρχική έκδοση της συλλογής FW21, ο Louis Vuitton επέλεξε να αγκαλιάσει και πάλι την παιχνιδιάρικη πλευρά του με τις νεότερες προσφορές αξεσουάρ. Γεννημένος από το μυαλό του Virgil Abloh, αυτά τα νεότερα κομμάτια φτάνουν με τη μορφή ενός κυπέλλου καφέ XL και μιας θήκης καρότου.

Το καρότο φτάνει με μήκος 25 εκατοστών και ένας φωτεινός πορτοκαλί τόνος που τονίζεται από μια πράσινη σκιά στο μίσχο. Το σώμα αθλητίζει ένα μοτίβο μονόγραμμα Louis Vuitton για άμεση αναγνωσιμότητα και κλασικό στυλ. Ένα μοντέρνο ασημένιο φερμουάρ κάνει δρόμο σε μια μικρή τσέπη ιδανική για την αποθήκευση μικρών αγαθών και αντικειμένων. Επιπλέον, το καρότο διαθέτει ασημένια άγκιστρα snap ιδανικά για προσάρτηση σε μια τσάντα.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Στη συνέχεια, το κύπελλο καφέ βρίσκεται σε ύψος 19 εκατοστών και αθλείται μια υψηλής ποιότητας δερμάτινη κατασκευή. Ένα κλασικό μονόγραμμα παρουσιάζεται παντού στην υπογραφή της μάρκας “Old Burgundy” και “Dirt” χρώματα και τονίζεται από ένα αντίθετο λευκό λογότυπο. Στην αληθινή παράδοση του καφέ Cup, ένα λευκό καπάκι καφέ εμφανίζεται και στο δέρμα Cowhide Signature. Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα αφαιρούμενο ιμάντα και ένα διπλό φερμουάρ.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Η θήκη καρότου και το κύπελλο καφέ είναι διαθέσιμα τώρα στον ιστότοπο του Louis Vuitton και είναι διαθέσιμα για $ 1.425 USD και $ 2.350 USD το καθένα. Σε άλλες ειδήσεις, η Casablanca X New Balance XC-72 έχει αποκαλυφθεί.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *